Skåne

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv i Skåne

Honulele spadag hos The Lodge

Honulele spadag hos The Lodge

Nyd en spadag hos The Lodge i Skåne. Du får 1,5 times Aloha Spa Ritual, 30 minutters VIP Relax og 2 timers adgang til Honulele Spa. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 725 kr.

Se tilbudet


Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

I det sydlige Sverige finder du et af Nordens bedste spahoteller → Ystad Saltsjöbad Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,799 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er honulele spadag hos The Lodge, Skåne?

Spa-dage på The Lodge begynder med en Aloha Spa-ceremoni, der tager dig med på en verdenstur på øen Hawaii. Her kan du besøge forskellige sider, der bruger gavnlige produkter til forskellige behandlinger. Du kan blandt andet opleve et havsalt fodbad og en dampsauna, hvor du skal smøre din hud med honning. Ture passerer også gennem deres varme laguner, hvor du kan begynde at geare op og nyde stilheden. Oplevelsen slutter dog ikke der, VIP-afslapningsområdet og resten af ​​Honulele Spa venter på dig. Her kan du slappe af i den 38-graders varme infinity-pool, i saunaen eller nyde den smukke panoramaudsigt over det skånske landskab. The Lodge er et lille, komfortabelt hotel i det svenske landskab. Hotellet går tilbage til 1933, men er blevet renoveret i New England-stil. Kroen er bygget på toppen af ​​en bakke i 167 meter over havets overflade og tilbyder enestående udsigt over landskabet.
Honulele spadag hos The Lodge


Hvad er spaophold på Ystad Saltsjöbad, Skåne?

På den sydligste spids af Sverige finder du Saltsjöbad i Ystad. Et af Sveriges klassiske hoteller, hotellet har været et naturligt mødested for afslapning, leg og arbejde siden 1897. Hotellet ligger lige ved Østersøen og i godt vejr kan man se Bornholm fra stranden. Hvis vandet er for koldt til en forfriskende svømmetur, er en opvarmet swimmingpool til rådighed, ligesom et stort spa-område også byder på rig mulighed for afslapning og selvforkælelse. Ystad Saltsjöbad er et nyt hotel i havnestil med moderne faciliteter og et luksuriøst spa-område kun 20 meter fra havet. Ved at kombinere den elskede lokale charme med havudsigt er Ystad Saltsjöbad et afslappende tilflugtssted tæt på Malmø, med luksus og wellness i centrum.
Spaophold på Ystad Saltsjöbad


Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Smags oplevelse? se de bedste ... - Curtains in dubai-blinds in du... - Kultur oplevelse? se de bedste...