Nordjylland

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv i Nordjylland

Japansk Lifting ansigtsbehandling hos Mekini

Japansk Lifting ansigtsbehandling hos Mekini

Japansk Lifting hos Mekini er afstresning fra inderst til yderst. Nyd en ansigtsbehandling med bl.a. massage, zoneterapi & akupressur. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 819 kr.

Se tilbudet


Dig & Mig ansigtsbehandling hos Mekini

Dig & Mig ansigtsbehandling hos Mekini

Plej jeres velvære hos Mekini i Aalborg. I får 90 minutters ansigtsbehandling med bl.a. ansigtsmaske, hudanalyse og peeling. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,399 kr.

Se tilbudet


Dig & Mig kropsmassage hos Mekini

Dig & Mig kropsmassage hos Mekini

Trænger I til forkælelse? Nyd en kropsmassage hos Mekini i Aalborg. Et hyggeligt afbræk fra hverdagen, hvor I er i trygge hænder. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,059 kr.

Se tilbudet


SpaDag - Læsø Kur

SpaDag - Læsø Kur

Hvem vil du forkæle med prisvindende wellness på Læsø? Læsø Kur har i både 2013 og 2014 vundet Oplevelsesprisen i kategorien Wellness. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 670 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er japansk Lifting ansigtsbehandling hos Mekini, Nordjylland?

Japansk vægtløftning er en afstressende og helbredende oplevelse. I et japansk løft øger du blodcirkulationen, fjerner giftstoffer, slapper af i musklerne og forbedrer hudens elasticitet ved at massere dine ansigtsmuskler og væv. Ansigtsbehandlingen virker fantastisk indefra og ud, og mørke rande og slap øjenlåg får den kærlighed, de fortjener. Med andre ord, brug en ansigtsbehandling hos Mekini til et naturligt ansigtsløft. Du skal bare slå dig ned under et varmt tæppe eller lukke øjnene og give slip. Der er et lille åndehul i hjertet af Aalborg, hvor fokus er på det gode liv. Du vil gerne føle dig hjemme, når du træder ind af døren. Mekini er ingen almindelig hudpleje- og skønhedsklinik. Originale murstensvægge, upåklagelig New Yorker-stil og rumfyldende varme gør Mekini-oplevelsen så speciel. De får høje karakterer for mere end blot deres åbenhed og venlighed. Mekini tilbyder en række forkælende og effektive behandlinger til dig og din krop. De er faktisk så gode til det, at de blev nomineret til Årets Klinik ved Danish Beauty Awards 2022. Dette forklarer den oplevelse, der venter dig.
Japansk Lifting ansigtsbehandling hos Mekini


Hvad er dig & Mig ansigtsbehandling hos Mekini, Nordjylland?

Det er altid godt at fokusere på sin lykke. Det er bedre at gøre det sammen med en, du holder af. Hos Mekini i Aalborg kan I nyde en ansigtsbehandling sammen i ro og mag på deres parværelse. Ansigtsbehandlinger er gode til dem, der er nye i skønhedsverdenen, men ikke ved, hvilken behandling de skal vælge. Med denne klassiske ansigtsbehandling kan du få en hudanalyse, rensning, eksfoliering og maske med mere. En forfriskende behandling, der beroliger, fugter og udstråler huden. Der er et lille åndehul i hjertet af Aalborg, hvor fokus er på det gode liv. Du vil gerne føle dig hjemme, når du træder ind af døren. Mekini er ingen almindelig hudpleje- og skønhedsklinik. Originale murstensvægge, upåklagelig New Yorker-stil og rumfyldende varme gør Mekini-oplevelsen så speciel. De får høje karakterer for mere end blot deres åbenhed og venlighed. Mekini tilbyder en række forkælende og effektive behandlinger til dig og din krop. De er faktisk så gode til det, at de blev nomineret til Årets Klinik ved Danish Beauty Awards 2022. Dette forklarer den oplevelse, der venter dig.
Dig & Mig ansigtsbehandling hos Mekini


Hvad er dig & Mig kropsmassage hos Mekini, Nordjylland?

Trænger du til forkælelse og fokus på en glad dag? Mekini i Aalborg er en hyggelig stund at tilbringe fra hverdagen. Til en kropsmassage vil du lindre muskelømhed og reducere enhver spænding, så du kan forlade klinikken med fornyet energi. Helkropsmassagen foregår i Niels Ebbesens Gades charmerende klinik, hvor det skønneste parbehandlingsrum står klar til jer. Bagefter kan du nyde afslappende musik og nogle lækre snacks her. Kort sagt: I kan få en afslappende og behagelig oplevelse sammen. Der er et lille åndehul i hjertet af Aalborg, hvor fokus er på det gode liv. Du vil gerne føle dig hjemme, når du træder ind af døren. Mekini er ingen almindelig hudpleje- og skønhedsklinik. Originale murstensvægge, upåklagelig New Yorker-stil og rumfyldende varme gør Mekini-oplevelsen så speciel. De får høje karakterer for mere end blot deres åbenhed og venlighed. Mekini tilbyder en række forkælende og effektive behandlinger til dig og din krop. De er faktisk så gode til det, at de blev nomineret til Årets Klinik ved Danish Beauty Awards 2022. Dette forklarer den oplevelse, der venter dig.
Dig & Mig kropsmassage hos Mekini


Hvad er spaDag - Læsø Kur, Nordjylland?

Hvis du føler, at du er i den syvende himmel efter en dag på Læsø Kur, er det ikke helt rigtigt. Kurbadet har til huse i den tidligere Vesterø Havnekirke, og det hvide kirketårn er stadig en del af den oprindelige bygning. Er du klar til en sund dag med at lade englene synge? Bemærk: På grund af Covid-19 vil Læsø Kur være lukket indtil 1. februar 2021 Læsø Kur har til huse i den tidligere Vesterø Havnekirke, der er indrettet til spa. Her er bade og behandlinger baseret på Læsøs berømte salt, samtidig med at historien om moderne nordiske kurbade videreføres. Læsø Kur byder på sprudlende termiske bade, varme saltbade, saunaer og dampbade.
SpaDag - Læsø Kur


Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Smags oplevelse? se de bedste ... - Curtains in dubai-blinds in du... - Kultur oplevelse? se de bedste...