Midtjylland

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv i Midtjylland

Massage & Ansigtsbehandling hos Aviva Clinique

Massage & Ansigtsbehandling hos Aviva Clinique

Hos Aviva Clinique i Aarhus venter en wellness massage og dybdegående ansigtsbehandling. En rigtig klassiker, når det handler om forkælelse. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 899 kr.

Se tilbudet


Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa

Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa

Trænger dit ansigt til forkælelse? Hvis ja, så har vi et meget godt bud på en oplevelse for dig. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 475 kr.

Se tilbudet


SpaDag hos Pure Nature

SpaDag hos Pure Nature

Lyder en hel dag fyldt med spaoplevelser og wellness som noget for dig? Så tjek denne oplevelse ud. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,150 kr.

Se tilbudet


Ansigtsbehandling hos Pure Nature

Ansigtsbehandling hos Pure Nature

Føler du dig træt og uoplagt? Denne oplevelse vil give dig fornyet energi og få dit ansigt til at stråle som det aldrig har gjort før. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 800 kr.

Se tilbudet


Graviditetsmassage & spa hos Pure Nature

Graviditetsmassage & spa hos Pure Nature

At være gravid kan være utrolig hårdt for kroppen. Derfor gælder det om at forebygge, så stress og smerter er på sit laveste. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,750 kr.

Se tilbudet


Hvad er massage & Ansigtsbehandling hos Aviva Clinique, Midtjylland?

Dit ansigt er dit første møde med verden. Smil, vrede, frustration, begejstring – det hele afspejles i ansigtet. Der er dog god garanti for, at du går fra skønhedsbehandlingen hos Aviva Clinic med et smil. Her gennemgår både dit ansigt og din krop en oplevelse, der kun kan sikre et smil, energi og en fortsat god dag. Aviva Clinique er en ny skønhedsklinik i Aarhus, der er gået viralt. Her bliver professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingen efter dine ønsker. Hos Aviva Clinique kommer dine behov først for at sikre, at du får en god oplevelse.
Massage & Ansigtsbehandling hos Aviva Clinique


Hvad er ansigtsmassage hos Pure Nature Spa, Midtjylland?

Der skal være plads til et smil, men hvis alle musklerne i ansigtet er stive, kan det være svært at finde den rigtige grimasse. Men smilet er der et sted. Bare find den frem og tryk og massér det rigtige sted med en ansigtsmassage og smilet skal nok komme frem igen og blive hængende lidt. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.
Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa


Hvad er spaDag hos Pure Nature, Midtjylland?

Cleopatra badet i mælk. Hun mener, at mælkebade gør huden smuk og blød, så hun er også kendt for sin smukke hud. Det er heller ikke alle eventyr og mælkemyter, da mælk indeholder mælkesyre, der renser og blødgør hudens dybeste lag. Så hvad vil du have din mælk til at gøre - i et glas eller i baljen? Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.
SpaDag hos Pure Nature


Hvad er ansigtsbehandling hos Pure Nature, Midtjylland?

Vores kroppe og ansigter taler hele tiden, og vores kropssprog kan afsløre meget om os, selvom vi ikke er klar over det. Når vi befinder os i en stresset situation, måske til en eksamen eller en jobsamtale, rører vi ubevidst vores ansigt. Det gør vi for at berolige os selv, fordi der er mange nerveender i ansigtsområdet. Hvil dit ansigt med en massage for at blive klar til nye udfordringer. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.
Ansigtsbehandling hos Pure Nature


Hvad er graviditetsmassage & spa hos Pure Nature, Midtjylland?

Graviditeten tager sit præg på kroppen, når led er skadet, fødderne er trætte, og enhver bevægelse kræver mere end normalt. Som følge heraf, før hverdagen for alvor tager en drejning efterhånden som familien vokser, kan massage være mere nødvendig for at få kroppen i en fungerende tilstand til at slappe af. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.
Graviditetsmassage & spa hos Pure Nature