Midtjylland

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv i Midtjylland

Floating hos pause recovery studio

Floating hos pause recovery studio

Forestil dig, at du flyder helt vægtløs, ingen bølger, ingen lyde, du er i en fuldstændig afslappet tilstand. Prøv floating i Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 445 kr.

Se tilbudet


Spadag hos Kurbad Limfjorden

Spadag hos Kurbad Limfjorden

Trænger du til at trække stikket og slappe af? Så kan vi anbefale en Spadag hos Kurbad Limfjorden med mere ned 900 kvm. spa og wellness. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet


Floating for 2 hos pause recovery studio

Floating for 2 hos pause recovery studio

Har du prøvet det afslappende floating? Prøv det hos pause recovery studio i Aarhus og oplev de gavnlige effekter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Wellness massage hos Helle Thorup

Wellness massage hos Helle Thorup

Hos Helle Thorup (Aarhus) kan du få en klassisk massage, der løsner op for spændinger og ømhed i kroppen. Lyder det som noget for dig? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 750 kr.

Se tilbudet


Wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel

Wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel

Tag på et afslappende wellnessophold på Tambohus Kro i Nordjylland. Besøget er inkl. adgang til enten Sydthy Kurbad eller Kurbad Limfjorden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,798 kr.

Se tilbudet


Tilbage

1 2 3 4 5 6

Hvad er floating hos pause recovery studio, Midtjylland?

Forestil dig at flyde i total vægtløshed, ingen bølger, ingen lyd, du er i en tilstand af total vægtløshed, der efterlader dig fuldstændig afslappet. Du vil opleve dette i Pause Resume Studio, hvor du kan flyde i din egen private tank. Vandet har kropstemperatur og højt saltindhold, så du vil helt sikkert gerne holde dig flydende, mens du slapper af. Benyt lejligheden til at få en tiltrængt pause fra din daglige rutine. Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.
Floating hos pause recovery studio


Hvad er spadag hos Kurbad Limfjorden, Midtjylland?

Ligesom ringen breder sig i vandet, så breder den ro, der breder sig i dit hjerte, når du træder ind i Kulbadrinfjordens bade. Den bløde, bølgende lyd og lys, der reflekteres i ringens refleksion, transporterer dig ind i oplevelsen af ​​bip og sirenealarmer væk fra omverdenen. Indtil videre er det eneste du skal fokusere på, hvilket bad du skal gå ind i næste gang. Kurbad Limfjorden ligger i smukke omgivelser med udsigt over Limfjorden. 900 kvadratmeter. Det store spa- og wellnesscenter byder på mange moderne spafaciliteter, der inviterer dig til at nyde timevis af afslappende wellness. Forskellige behandlinger af professionelt personale er også tilgængelige.
Spadag hos Kurbad Limfjorden


Hvad er floating for 2 hos pause recovery studio, Midtjylland?

Kan du forestille dig dette? Du svæver i vægtløshed, fuldstændig afslappet. Du er ikke for varm og ikke for kold. Intet vil klemme, ridse eller forstyrre. Du er. Hvis du kan forestille dig det, har du en ret god idé om, hvordan flydende ser ud. Hvis ikke, kan vi fortælle dig, at flotation udføres ved flotation i en tank med kropstemperatur blandet med 30% Epsom-salte. Det høje saltindhold holder dig flydende, mens du slapper af. Kan du forestille dig, hvad flydende er nu? Hvis ikke, er der måske ingen anden måde end at gå ud og prøve... Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.
Floating for 2 hos pause recovery studio


Hvad er wellness massage hos Helle Thorup, Midtjylland?

Det er ikke for ingenting, at massage er blevet en klassiker. Kroppen har et åndehul, den kan køre i neutral og tillade indre buler og spændinger at blive rettet ud. Skift olie, smør gearene, hav lidt brændstof i tanken. Efter en omgang massage er kroppen klar til at accelerere igen, så den kan køre fra 5. gears oplevelse. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.
Wellness massage hos Helle Thorup


Hvad er wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel, Midtjylland?

I den nordlige del af Jylland er her en særlig ro, med længere afstande mellem byerne, hvilket tillader naturlig spredning. Derfor henvender mange mennesker sig i norden til naturen, når hverdagen går så hurtigt, at de skal trække vejret dybt. Her er Tambohus Kro & Badehotel dit sikre valg klar til at tilbyde dig et sundt ophold i Lamfjord. Læg din badedragt oven på din taske og tjek ind i vandkanten. Med udsigt over Limfjorden ligger Tambohus Kro ikke langt fra nogle af de største attraktioner i regionen. Vandrerhjemmet åbner dørene til moderne indkvartering i lyse omgivelser, tæt på naturen, men stadig med respekt for stedets historie og mange traditioner.
Wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel