Midtjylland

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv i Midtjylland

Floating & Recovery boots for 2 hos pause recovery studio

Floating & Recovery boots for 2 hos pause recovery studio

Giv jer selv en lille wellnesspause i hverdagen i hjertet af Aarhus. Find roen med floating og recovery boots hos pause recovery studio. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 895 kr.

Se tilbudet


Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Nyd et uforglemmeligt og luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard for 2 personer. Et ophold med alt, hvad hjertet begærer. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,896 kr.

Se tilbudet


Spadag for to med vin & tapas hos Kurbad Limfjorden

Spadag for to med vin & tapas hos Kurbad Limfjorden

Tag dig tid til en afslappende spadag for 2 med en, du holder af. Kom ned i gear med de mange spafaciliteter & nyd en tapas med vin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 818 kr.

Se tilbudet


SpaDag hos Lübker

SpaDag hos Lübker

Denne wellness-oplevelse giver dig mulighed for at tilbringe en forrygende spadag hos Lübker Square (med 3500m2 stor wellness-afdeling). Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet


Get the Glow hos Helle Thorup

Get the Glow hos Helle Thorup

Mangler du "the glow"? En skønhedsbehandling hos Helle Thorup i Aarhus er løsningen. Få massage, SilkPeel, ansigtspleje & snacks. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,350 kr.

Se tilbudet


Hvad er floating & Recovery boots for 2 hos pause recovery studio, Midtjylland?

Er det tid til at slappe af? Tag en pause fra hverdagen i hjertet af Aarhus i flyde- og restitutionsstøvler til 2. Mærk, hvordan din krop er fuldstændig udhvilet og får en chance for at komme sig, mens du flyder i en flydende tank med 30 % Epsom-salte. Gå derefter til rastepladsen, hvor du tager deres restitutionsstøvler på for at hjælpe dig med at restituere hurtigt og passe ved hjælp af trykluft eller afkølet isvand. Når du er færdig, bør du kunne fortsætte din travle hverdag med stor energi og et smil på læben. Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.
Floating & Recovery boots for 2 hos pause recovery studio


Hvad er luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard, Midtjylland?

Mens Thy er en del af Danmark og ofte omtales som Ydre Danmark, er der naturligvis ingen grund til at tro, at området er forældet. For tingene spirer ikke kun i nationalparker. Du er blevet trendy! Alt fra kunstnermiljøer til surfspots og lækre kurbade bryder ud i det sandede landskab. Gå forbi Thy og overnat på Hotel Thinggaard, inden du fortsætter din udforskning. Sammen med den vilde natur hos din nærmeste nabo, Nationalpark Thy, slår Hotel Thinggaard dørene op til luksus og afslapning. Det er derfor også naturligt, at Hotel Thinggaards køkkener henter deres råvarer fra Limfjordslandet, som medlemmer af "Regional Madkultur Thy-Mors", samarbejder de om at synliggøre og tilgængelig regional mad i Thy og Mors, samtidig med at der er fokus på bæredygtig kvalitet.
Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard


Hvad er spadag for to med vin & tapas hos Kurbad Limfjorden, Midtjylland?

En solstråle gled mellem skyerne, tog fat i overfladens krusninger, mens vinden bølgede i Skovfjordenes vande, og styrtede mod land. Gå op til spaen, og det varme rum åbner ud mod fjorden, og du føler dig øjeblikkeligt nedsænket. Slap af, varm op, slap af – kort sagt: tag en pause i kroppen. Kurbad Limfjorden ligger i smukke omgivelser med udsigt over Limfjorden. 900 kvadratmeter. Det store spa- og wellnesscenter byder på mange moderne spafaciliteter, der inviterer dig til at nyde timevis af afslappende wellness. Forskellige behandlinger af professionelt personale er også tilgængelige.
Spadag for to med vin & tapas hos Kurbad Limfjorden


Hvad er spaDag hos Lübker, Midtjylland?

Det kan være nødvendigt at koble fra omverdenen og svømme ind i en spa-boble, der kan tages offline. Uanset om du foretrækker et varmt eller dampbad, en dampende sauna eller en isnende kulde, finder du en favorit hos Lübker, som får dig til at glemme tid og sted for en stund. Er du klar til at koble fra omverdenen i et par timer? Lübker Golf Resort and Spa ligger i det naturskønne område på Djursland. Wellnessafdelingen dækker 3.500 kvadratmeter og tilbyder alt fra vildmarksbade til kolde kar. De moderne faciliteter på Lübker Golf Resort and Spa giver dig en afslappende og behagelig oplevelse.
SpaDag hos Lübker


Hvad er get the Glow hos Helle Thorup, Midtjylland?

Hvem vil ikke have lys? Vågner op om morgenen, naturen selvfølgelig, kig dig i spejlet, og gør dig klar til dagen efter et hurtigt brusebad? Mange af os kan godt lide dette. Helle Thorup hjælper dig med at komme tættere på den følelse. Her har terapeuter specialiseret sig i hudpleje, så de ved, hvordan din hud får den glød, den har brug for. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.
Get the Glow hos Helle Thorup