Midtjylland

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv i Midtjylland

Kropsmassage hos Pure Nature

Kropsmassage hos Pure Nature

Kropsmassage efter dine ønsker hos Pure Nature.Vælg mellem 2 forskellige tidsintervaller og nyd det! Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Den klassiske ansigtsbehandling fra Helle Thorup i Aarhus er meget populær. Forkæl dig selv eller en, du holder af. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 895 kr.

Se tilbudet


Massage for 2 hos Helle Thorup

Massage for 2 hos Helle Thorup

Du finder Helle Thorup i hjertet af Aarhus. Her kan du få en afslappende parmassage, der afsluttes med champagne & chokolade. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,499 kr.

Se tilbudet


Wellnessdag for 2 hos pause recovery studio

Wellnessdag for 2 hos pause recovery studio

Kom inden for hos pause recovery studio i Aarhus til en afslappende dag med wellness. Dagen byder bl.a. på floating, sauna & kolde drikke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,095 kr.

Se tilbudet


Graviditetsmassage hos Helle Thorup

Graviditetsmassage hos Helle Thorup

Graviditetsmassage hos Helle Thorup i Århus får dig til at slappe af. Massagen virker plejende på krop og sind og mindsker ømhed og smerter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,250 kr.

Se tilbudet


Hvad er kropsmassage hos Pure Nature, Midtjylland?

I Skandinavien falder massage under kategorien wellness, og når skandinaver lægger sig på sofaen og får massage, er det ofte en helt særlig luksus. I øst er det modsatte tilfældet. Her er massage en af ​​de daglige gøremål, der er med til at forkæle sind og krop. I Skandinavien kan vi lære noget af her, for massage har mange positive aspekter, massage er ikke kun behageligt, men også godt for blod- og lymfekredsløbet. At tilføre ilt og næringsstoffer til kroppen, mens du fjerner noget affald under massagen, er netop det, der får dig til at føle dig afslappet og afslappet efter behandlingen. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.
Kropsmassage hos Pure Nature


Hvad er ansigtsbehandling hos Helle Thorup, Midtjylland?

Det siges, at ansigtet er kroppens spejl, og kroppens ubalance vil straks efterlade et mærke i ansigtet. I Helle Thorup er ansigtet lagt i de rigtige folder, mens krop og hoved får en pause fra den daglige huskeliste, så refleksionen smiler til dig. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.
Ansigtsbehandling hos Helle Thorup


Hvad er massage for 2 hos Helle Thorup, Midtjylland?

Vil det belaste din ryg, skuldre og nakke? Har du et tungt og træt hoved om natten og hovedpine om eftermiddagen? Så lyder det som om du har brug for massage for at slappe af i din krop. Vores moderne livsstil – konstant at bruge timer foran en computer – belaster ofte vores krop. Derfor er det vigtigt at slappe af i muskler og led, så selv de mindste dele af kroppen kan hvile i løbet af dagen. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.
Massage for 2 hos Helle Thorup


Hvad er wellnessdag for 2 hos pause recovery studio, Midtjylland?

Det er ikke kun professionelle atleter, der har brug for genoptræning. Vi har alle denne oplevelse, fordi vores dagligdag går så hurtigt, vi bliver konstant påvirket af de lyde, lys og indtryk, vi skal forholde os til. Men ikke i dag. I dag kan vi give vores kroppe og hoveder den ro, de har brug for, ved blot at trække stikket ud i et par timer. En wellness-dag med flotation og infrarøde saunaer er en gennemprøvet behandlingsform, der viser, at både krop og hoved restituerer sig i rekordfart, så du hurtigt kan komme tilbage i din daglige rutine med fornyet energi. Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.
Wellnessdag for 2 hos pause recovery studio


Hvad er graviditetsmassage hos Helle Thorup, Midtjylland?

At være gravid i 9. måned og dele sin krop med små børn kan være meget ubehag. Derfor vil de fleste gravide ikke tøve med at få en afspændingsmassage for at slappe af kroppens smertepunkter. Så kan ventetiden før familien udvides også føles kortere. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.
Graviditetsmassage hos Helle Thorup