Midtjylland

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv i Midtjylland

Yoga & Mindfulness i Aarhus

Yoga & Mindfulness i Aarhus

Der fokuseres på at afspænde de forkortede muskler, og give styrke til de svage, mens du arbejder på at lukke omverdenen ude og være i nuet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 275 kr.

Se tilbudet


Prøv Gravidyoga i Aarhus

Prøv Gravidyoga i Aarhus

De gennemgående åndedrætsteknikker i yogaen kan være gavnlige under fødslen. Gravidyoga giver energi, indre ro og velvære under graviditeten Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Luksus Chokoladebehandling hos Pure Nature

Luksus Chokoladebehandling hos Pure Nature

Chokolade er ikke kun lækkert at spise. Det er også godt at behandle med. Prøv selv og oplev, hvor god en virkning chokolade har på kroppen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,550 kr.

Se tilbudet


Beauty Angel Lysbehandling hos Helle Thorup

Beauty Angel Lysbehandling hos Helle Thorup

Forkæl din hud med en Beauty Angel Lysbehandling. Behandlingen øger hudens naturlige kollagenproduktion og efterlader dig med en smuk glød. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Floating hos Float Studio

Floating hos Float Studio

Prøv det populære floating i Aarhus hos Float Studio. Oplev de mange fordele ved flydeterapi, som denne behandlingsform giver dig. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 499 kr.

Se tilbudet


Hvad er yoga & Mindfulness i Aarhus, Midtjylland?

Alle aviser og magasiner har skrevet om det, og undersøgelse efter undersøgelse viser, at vi har mere og mere travlt. Yoga står i skarp kontrast til denne tendens. Her er tid til at stoppe op og nyde vejrtrækningens beroligende bevægelse. Pointen er at slappe af forkortede muskler og give styrke til svage muskler, mens du arbejder på at lukke omverdenen ude og leve i nuet. Siden 1985 har Yogaskolen undervist over 27.000 elever. Her undervises i forskellige former for yoga og instruktørerne har mange års erfaring med både yoga og undervisning. Yogaskoler tilpasser praksis til det individuelle niveau, så alle kan blive udfordret, men samtidig få en god yogaoplevelse.
Yoga & Mindfulness i Aarhus


Hvad er prøv Gravidyoga i Aarhus, Midtjylland?

Mange gravide nyder yoga meget under graviditeten, fordi kroppen og musklerne er stressede hver dag. I yoga handler arbejdet om at afspænde spændte muskler og give dig mulighed for at hvile i fred, hvor du kan mærke graviditetens påvirkning på dig. Kontinuerlige vejrtrækningsteknikker i yoga kan være gavnlige under fødslen, og mange mennesker har oplevet at kunne udnytte det meditative element i yoga. Siden 1985 har Yogaskolen undervist over 27.000 elever. Her undervises i forskellige former for yoga og instruktørerne har mange års erfaring med både yoga og undervisning. Yogaskoler tilpasser praksis til det individuelle niveau, så alle kan blive udfordret, men samtidig få en god yogaoplevelse.
Prøv Gravidyoga i Aarhus


Hvad er luksus Chokoladebehandling hos Pure Nature, Midtjylland?

Vi er måske enige om, at chokolade er lækkert. Alene duften stimulerer sanserne, hvilket kan være en af ​​grundene til, at chokolade er kommet ind i wellnessens verden. Derudover er chokolade rig på antioxidanter, som er gode for huden. Så det var kun et spørgsmål om tid, når lækker chokolade og afslappende wellness bragte deres to verdener sammen. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.
Luksus Chokoladebehandling hos Pure Nature


Hvad er beauty Angel Lysbehandling hos Helle Thorup, Midtjylland?

Kolde vintre kan hærde huden, som hurtigt kan virke træt og mat. Med Beauty Angel Light Treatment kan du give din hud lidt ekstra kærlighed og en naturlig måde at lade den hele sig selv. Lysterapi stimulerer bindevæv og øger produktionen af ​​kollagen, elastin og hyaluronsyre. På denne måde opnår din hud naturligt og effektivt et mere ungdommeligt udseende og giver dig en smuk glød. Derudover har lys også en effekt på humøret, da både varme- og lysbade giver energi og booster endorfiner i hjernen, som holder dig i et opløftende og positivt humør. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.
Beauty Angel Lysbehandling hos Helle Thorup


Hvad er floating hos Float Studio, Midtjylland?

Kroppen flød let i vandet, lyden blev brækket i stykker, og øjnene blev langsomt lukket. Åndedrættet stiger og falder i samme hastighed, monotont og roligt, for i opdriftens lukkede miljø kan roen brede sig i hele kroppen og til hovedet. Når 90 % af dit normale sanseindtryk afbrydes, falder du automatisk ind i en mindfulness-boble, der sætter alt stort og småt på pause hver dag. Dette er den pause, som de fleste mennesker har brug for, men sjældent hviler. Vil du ikke ændre det? Del en skøn oplevelse alene eller med dine venner, kæreste eller partner, hvor I har mulighed for at mødes og mærke hinanden på en helt ny måde. Float Studio ønsker at give dig muligheden for at opleve mindfulness i et beroligende miljø som et alternativ til hverdagens høje tempo. Professionelle instruktører giver dig en sikker oplevelse og vil med glæde introducere dig til de mange fordele ved flotationsterapi. Float Studios vandtank er energieffektiv og bruger næsten ingen strøm.
Floating hos Float Studio