Kolding

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv i Kolding

Hot stone massage hos Dronning Dorotheas Badstue

Hot stone massage hos Dronning Dorotheas Badstue

De silkebløde og varme lavasten afgiver så meget varme, at et massagestrøg svarer til 8 almindelige strøg. Lyder det som noget for dig? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 575 kr.

Se tilbudet


Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue

Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue

Få en fuldstændig ansigtsbehandling med jaderuller, afrensning, massage med anti-age serum samt øjen- & læbecreme. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 525 kr.

Se tilbudet


Hamam hos Dronning Dorotheas Badstue

Hamam hos Dronning Dorotheas Badstue

Hamam, også kaldet tyrkisk bad, taler til sanserne gennem det blødeste sæbeskum og erfarne massagetryk. Sikrer dig fysisk og psykisk velvære Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 875 kr.

Se tilbudet


Klassisk massage hos Dronning Dorotheas Badstue

Klassisk massage hos Dronning Dorotheas Badstue

Dronning Dorotheas Badstue er din vej til lækker spa i Kolding. Her modtager du 50 minutters klassisk massage med adgang til spaområdet Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 525 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er hot stone massage hos Dronning Dorotheas Badstue, Kolding?

Ilden knitrede og knitrede, og der blev kastet sten i ilden stykke for stykke. Ilden omringede dem hurtigt og varmede dem op, og efter et stykke tid kunne stenene lægges på deres mave, rygge og ben. Varmen fra stenen er behagelig, og musklerne bukker hurtigt under og begynder at slappe af. Det var indianerne, der opdagede, at varme sten har en positiv effekt på spændte muskler, og nutidens hot stone massage er baseret på samme princip. Dronning Dorothea Badeværelset i Kolding går tilbage til 1800-tallet. Selvom behandlingerne på dette sted er baseret på ældgamle spa-traditioner, er professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingerne til dine ønsker. Velvære og sundhed er altafgørende, og dine behov kommer først for at sikre, at du får en god og afslappende oplevelse.
Hot stone massage hos Dronning Dorotheas Badstue


Hvad er ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue, Kolding?

Ansigtet er en af ​​vores mest udsatte kropsdele, for uanset hvor godt vi pakker os ind, er det altid frit og kan derfor tåle sollys, regn, blæst, kulde og varme. Derfor passer vi godt på vores ansigter. Når ansigtet skal forstærke sin naturlige glød, kan en ansigtsmassage være løsningen, da jaderullen understøtter den opstrammende effekt og afspænder ansigtsmusklerne. Den blåsten, der bruges i jaderuller, siges at være den mest intime af alle blåsten, som kan afgifte og berolige nerverne. Dronning Dorothea Badeværelset i Kolding går tilbage til 1800-tallet. Selvom behandlingerne på dette sted er baseret på ældgamle spa-traditioner, er de professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingerne til dine ønsker. Velvære og sundhed er altafgørende, og dine behov kommer først for at sikre, at du får en god og afslappende oplevelse.
Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue


Hvad er hamam hos Dronning Dorotheas Badstue, Kolding?

Hammamet er en gammel form for badning, der opstod i Mellemøsten, hvor bade ligger ved siden af ​​moskeer. Før moskébønnen blev hammamen brugt til badning, men da korsfarere fra Europa rykkede frem fra Mellemøsten, bragte de hammam-principperne tilbage til Vesteuropa. Hamam er i dag en del af mange spa-koncepter, da du her kan skrubbe og massere, indtil kroppen er grundigt renset og afslappet. Dronning Dorothea Badeværelset i Kolding går tilbage til 1800-tallet. Selvom behandlingerne på dette sted er baseret på ældgamle spa-traditioner, er de professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingerne til dine ønsker. Velvære og sundhed er altafgørende, og dine behov kommer først for at sikre, at du får en god og afslappende oplevelse.
Hamam hos Dronning Dorotheas Badstue


Hvad er klassisk massage hos Dronning Dorotheas Badstue, Kolding?

Massage opstod i det gamle Kina og blev brugt som en del af medicinsk behandling, når folk havde skavanker, der trængte til pleje. I dag bruges massage stadig som en form for terapi, fordi vi ved, at massage øger blodgennemstrømningen og kan afspænde ømme muskler. Samtidig har den en anden lige så vigtig funktion: lykke. Massage er også fantastisk, når du skal rense tankerne og bare skal slappe helt af. Dronning Dorothea Badeværelset i Kolding går tilbage til 1800-tallet. Selvom behandlingerne på dette sted er baseret på ældgamle spa-traditioner, er de professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingerne til dine ønsker. Velvære og sundhed er altafgørende, og dine behov kommer først for at sikre, at du får en god og afslappende oplevelse.
Klassisk massage hos Dronning Dorotheas Badstue