Hovedstaden

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv i Hovedstaden

Ansigtsbehandling hos Ni'mat

Ansigtsbehandling hos Ni'mat

En ansigtsbehandling hos Ni'mat i København vil give dig et frisk og sundt udseende ansigt. Forkæl dig selv eller en du holder af. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 750 kr.

Se tilbudet


You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

Tid for 2 med 3-retters middag, afternoon tea, morgenspa og stor morgenmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,295 kr.

Se tilbudet


Morgenmad & massage hos Ni'mat

Morgenmad & massage hos Ni'mat

Hos Ni'mat i København får du 1 times massage & adgang til spaområdet. Efter din behandling serveres der en lækker morgenmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 950 kr.

Se tilbudet


Floating hos Copenhagen Float

Floating hos Copenhagen Float

Tag en pause med floating i København. Floating afstresser & afspænder dine muskler. Er det noget for dig? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 550 kr.

Se tilbudet


Hvad er ansigtsbehandling hos Ni'mat, Hovedstaden?

Tænk på det antal gange, du bruger dine ansigtsmuskler på en dag. Når du smiler, når du gaber, når du er nervøs, trist eller vred. Ja, selvom man smider sig på sofaen og skyder en god serie, så virker parodi. Så det er ikke overraskende, at smilelinjen nogle gange kan se ekstra lurvet ud. Heldigvis kan ansigtet få ny energi med en ansigtsmassage, og alle muskler bringes tilbage i de rigtige folder. Ni'mat Massage og Spa er Københavns største og ældste spa. Personalet er professionelt og altid klar til at give dig den bedste behandling under hensyntagen til dine ønsker. Ni'mat har vundet flere priser for byens bedste spa.
Ansigtsbehandling hos Ni'mat


Hvad er you & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel, Hovedstaden?

Det prisvindende Marienlyst Strandhotel ligger ud til Øresund og byder på en fantastisk udsigt over Kronborg Slot. væk fra hverdagen. Ved ankomst til hotellet kan du læne dig tilbage og nyde en lækker eftermiddagste, mens din 3-retters middag på Restaurant Marienlyst tilberedes kærligt af kokken. Gå en tur ved vandet om aftenen, nyd solnedgangen i baren, og tag eventuelt på kasinoet. Næste morgen kan du se solopgangen fra deres berømte morgenspa og sauna, før du kan sætte dig ved spisebordet til en lækker morgenmad. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel, der siden 1861 har inviteret kongelige og os andre til stilfulde badeferier. Her er service i højsædet, så du kan læne dig tilbage og nyde mad, spa-behandlinger og en svømmetur i havet. Marienlyst, Danmarks største badehotel med 155 års historie i bagkataloget, står klar til at byde dig velkommen ved vandet.
You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel


Hvad er morgenmad & massage hos Ni'mat, Hovedstaden?

Når morgenalarmen går, er det ikke alle, der springer ud. Nogle mennesker har brug for en lidt blidere start, før de spreder deres vinger og er klar til at flyve med andre tidlige fugle. Hvis du vil vågne blidt, så start din dag med en massage, så din krop stille og roligt kan forberede sig til dagen. Ni'mat Massage og Spa er Københavns største og ældste spa. Personalet er professionelt og altid klar til at give dig den bedste behandling under hensyntagen til dine ønsker. Ni'mat har vundet flere priser for byens bedste spa.
Morgenmad & massage hos Ni'mat


Hvad er floating hos Copenhagen Float, Hovedstaden?

Kroppen flyder vægtløst i vandet. Stemmen slukkes, øjnene bevæges langsomt, og åndedrættet går op og ned i et roligt tempo. Det er tid til at holde en pause, og i flydetankens lukkede rum er der ekstra plads til, at roen kan brede sig i hele kroppen og overføre den følelse til hovedet. Du glider automatisk ind i mindfulness-boblen, hvor 90 % af dine normale sanseindtryk skæres af, så daglige udfordringer store som små skubbes i baggrunden. De fleste af os har brug for en pause, men vi har for mange undskyldninger til at udsætte det. Du har nu mulighed for at holde pause med god samvittighed. Copenhagen Float er din chance for at prøve at flyde i hjertet af København. Professionelt personale står altid klar til at byde dig velkommen og give dig en god oplevelse før, under og efter dit besøg. Copenhagen Float har knyttet en række forskellige behandlere, som kan bookes som flydende forlængelser.
Floating hos Copenhagen Float