Aarhus

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv i Aarhus

Floating & Recovery boots for 2 hos pause recovery studio

Floating & Recovery boots for 2 hos pause recovery studio

Giv jer selv en lille wellnesspause i hverdagen i hjertet af Aarhus. Find roen med floating og recovery boots hos pause recovery studio. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 895 kr.

Se tilbudet


Get the Glow hos Helle Thorup

Get the Glow hos Helle Thorup

Mangler du "the glow"? En skønhedsbehandling hos Helle Thorup i Aarhus er løsningen. Få massage, SilkPeel, ansigtspleje & snacks. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,350 kr.

Se tilbudet


Floating hos pause recovery studio

Floating hos pause recovery studio

Forestil dig, at du flyder helt vægtløs, ingen bølger, ingen lyde, du er i en fuldstændig afslappet tilstand. Prøv floating i Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 445 kr.

Se tilbudet


Floating for 2 hos pause recovery studio

Floating for 2 hos pause recovery studio

Har du prøvet det afslappende floating? Prøv det hos pause recovery studio i Aarhus og oplev de gavnlige effekter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Wellness massage hos Helle Thorup

Wellness massage hos Helle Thorup

Hos Helle Thorup (Aarhus) kan du få en klassisk massage, der løsner op for spændinger og ømhed i kroppen. Lyder det som noget for dig? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 750 kr.

Se tilbudet


Tilbage

1 2 3 4 5

Hvad er floating & Recovery boots for 2 hos pause recovery studio, Aarhus?

Er det tid til at slappe af? Tag en pause fra hverdagen i hjertet af Aarhus i flyde- og restitutionsstøvler til 2. Mærk, hvordan din krop er fuldstændig udhvilet og får en chance for at komme sig, mens du flyder i en flydende tank med 30 % Epsom-salte. Gå derefter til rastepladsen, hvor du tager deres restitutionsstøvler på for at hjælpe dig med at restituere hurtigt og passe ved hjælp af trykluft eller afkølet isvand. Når du er færdig, bør du kunne fortsætte din travle hverdag med stor energi og et smil på læben. Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.
Floating & Recovery boots for 2 hos pause recovery studio


Hvad er get the Glow hos Helle Thorup, Aarhus?

Hvem vil ikke have lys? Vågner op om morgenen, naturen selvfølgelig, kig dig i spejlet, og gør dig klar til dagen efter et hurtigt brusebad? Mange af os kan godt lide dette. Helle Thorup hjælper dig med at komme tættere på den følelse. Her har terapeuter specialiseret sig i hudpleje, så de ved, hvordan din hud får den glød, den har brug for. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.
Get the Glow hos Helle Thorup


Hvad er floating hos pause recovery studio, Aarhus?

Forestil dig at flyde i total vægtløshed, ingen bølger, ingen lyd, du er i en tilstand af total vægtløshed, der efterlader dig fuldstændig afslappet. Du vil opleve dette i Pause Resume Studio, hvor du kan flyde i din egen private tank. Vandet har kropstemperatur og højt saltindhold, så du vil helt sikkert gerne holde dig flydende, mens du slapper af. Benyt lejligheden til at få en tiltrængt pause fra din daglige rutine. Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.
Floating hos pause recovery studio


Hvad er floating for 2 hos pause recovery studio, Aarhus?

Kan du forestille dig dette? Du svæver i vægtløshed, fuldstændig afslappet. Du er ikke for varm og ikke for kold. Intet vil klemme, ridse eller forstyrre. Du er. Hvis du kan forestille dig det, har du en ret god idé om, hvordan flydende ser ud. Hvis ikke, kan vi fortælle dig, at flotation udføres ved flotation i en tank med kropstemperatur blandet med 30% Epsom-salte. Det høje saltindhold holder dig flydende, mens du slapper af. Kan du forestille dig, hvad flydende er nu? Hvis ikke, er der måske ingen anden måde end at gå ud og prøve... Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.
Floating for 2 hos pause recovery studio


Hvad er wellness massage hos Helle Thorup, Aarhus?

Det er ikke for ingenting, at massage er blevet en klassiker. Kroppen har et åndehul, den kan køre i neutral og tillade indre buler og spændinger at blive rettet ud. Skift olie, smør gearene, hav lidt brændstof i tanken. Efter en omgang massage er kroppen klar til at accelerere igen, så den kan køre fra 5. gears oplevelse. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.
Wellness massage hos Helle Thorup