Aarhus

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv i Aarhus

Luksus behandling hos Helle Thorup

Luksus behandling hos Helle Thorup

Hos Helle Thorup i Aarhus kommer du i fokus. Her bliver du forkælet med både ansigtsbehandling, fod- & håndmassage og en goodiebag. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,350 kr.

Se tilbudet


Massage & bobler for 2 personer hos Helle Thorup

Massage & bobler for 2 personer hos Helle Thorup

Tag sammen afsted på en afslappende oplevelse hos Helle Thorup. Her får I 50 minutters massage hver, samt servering af snacks og bobler. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,995 kr.

Se tilbudet


Fodbehandling & Kropsmassage hos Pure Nature

Fodbehandling & Kropsmassage hos Pure Nature

Giver dine fødder og din krop den behandling de fortjener. Denne oplevelse giver fornyet energi og velvære. Perfekt hvis du elsker wellness. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,200 kr.

Se tilbudet


14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus

14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus

Hot yoga foregår i 40 graders varme og du arbejder med alle muskler, led, organer og blodkar. Få 14 dages gratis intro for 249,-. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 249 kr.

Se tilbudet


SUP kursus med Surf Agency

SUP kursus med Surf Agency

Vil du gerne prøve et SUP kursus i Aarhus? Så tjek lige denne oplevelse. Her får du et 2 timers Stand Up Paddle kursus i Aarhus (ved havnen) Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 599 kr.

Se tilbudet


Næste

1 2 3 4 5

Hvad er luksus behandling hos Helle Thorup, Aarhus?

Hvornår har du sidst forkælet dig selv? Den daglige huskeliste fyldes hurtigt op, og tiden flyver. Nu og da har kroppen brug for at trække stikket ud og hengive sig til total afslapning. Tag et skridt tilbage fra hverdagens stress og jag og forkæl dig selv med en luksuriøs behandling hos Helle Thorup. Det kyndige personale vil gøre deres bedste for at få dig til at føle dig afslappet og tryg, så du kan nyde din behandling fuldt ud. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.
Luksus behandling hos Helle Thorup


Hvad er massage & bobler for 2 personer hos Helle Thorup, Aarhus?

Mærk hvordan spændingen afspænder din krop og dine muskler bliver helt afslappede, da Helle Thorups professionelle massører giver dig en afslappende massage. Sammen får I en behagelig og afstressende oplevelse, hvor du og dit velvære er i centrum. Lad det kyndige personale tage sig af dig og slappe af. I løbet af oplevelsen får du også serveret lækre snacks og tyggegummi for at holde dig mæt hele vejen. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.
Massage & bobler for 2 personer hos Helle Thorup


Hvad er fodbehandling & Kropsmassage hos Pure Nature, Aarhus?

Et almindeligt menneske går omkring 160.000 kilometer på sit liv, så der er ikke noget at sige til, at man en gang imellem vil klappe fødderne i sofaen. Fødderne udsættes dagligt for tryk, der spreder sig fra toppen af ​​hovedet til ryggen og ned til lårene. Så hvis du vil give dine fødder et velfortjent hvile, er fod- og kropsmassage en klar vinder. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.
Fodbehandling & Kropsmassage hos Pure Nature


Hvad er 14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus, Aarhus?

Bikram Yoga består af en serie på 26 stillinger og to typer vejrtrækningsøvelser, udført ved 40 grader. Hele kroppen trænes med vægt på styrke, smidighed og balance. Denne klasse er designet til at helbrede skader, skabe mere energi, lindre stress og bringe din krop i balance. Inferno Hot Pilates kombinerer Pilates principper med højintensiv intervaltræning. Træningsformen har betydelige effekter på at styrke kroppen, styrke kernemuskulaturen, forbedre den fysiske kondition og forbrænde fedt. Hot Yoga Aarhus er det eneste originale Bikram yogastudie i Jylland. God stemning, ro, nærvær og personlig vejledning vægtes højt. Instruktørerne er veluddannede, dedikerede og har mange års yogaerfaring. Det er nemt at hente og alle kan være med – uanset alder eller størrelse. Bare mød op, så hjælper de dig med resten.
14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus


Hvad er sUP kursus med Surf Agency, Aarhus?

Det er mange år siden, at farvandet omkring Danmark frøs til sidst, så der er ingen grund til ikke at komme ud i vandet og prøve stand-up paddle-surfing. Her handler det om at balancere, mens du padler på brættet, så du skal muligvis varme op, da dette er en sport, hvor du skal bruge hele kroppen. Efter en tur på vandet eller i vandet venter en varm sauna. Hvis du er modig, kan du endda prøve de kolde kuldegysninger igen bagefter og afslutte dagen med endnu en tur i det iskolde vand. Med sin passion for surfing og vandsport har Surf Agency bragt et lille udsnit af Caribien til Aarhus siden 2012. Alle Surf Agency instruktører er certificeret af Dansk Sejlforbund og Dansk Surf Rafting Forbund/ISA. Det betyder, at de er uddannet til at lære dig, hvordan du gør det, mens de sikrer, at sikkerheden er i top.
SUP kursus med Surf Agency


Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Smags oplevelse? se de bedste ... - Curtains in dubai-blinds in du... - Kultur oplevelse? se de bedste...