Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

SpaDag hos Lübker

SpaDag hos Lübker

Denne wellness-oplevelse giver dig mulighed for at tilbringe en forrygende spadag hos Lübker Square (med 3500m2 stor wellness-afdeling). Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet


Massage for 2 hos Helle Thorup

Massage for 2 hos Helle Thorup

Du finder Helle Thorup i hjertet af Aarhus. Her kan du få en afslappende parmassage, der afsluttes med champagne & chokolade. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,499 kr.

Se tilbudet


Floating for 2 hos pause recovery studio

Floating for 2 hos pause recovery studio

Har du prøvet det afslappende floating? Prøv det hos pause recovery studio i Aarhus og oplev de gavnlige effekter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa

Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa

Trænger dit ansigt til forkælelse? Hvis ja, så har vi et meget godt bud på en oplevelse for dig. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 475 kr.

Se tilbudet


Morgenmad & massage hos Ni'mat

Morgenmad & massage hos Ni'mat

Hos Ni'mat i København får du 1 times massage & adgang til spaområdet. Efter din behandling serveres der en lækker morgenmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 950 kr.

Se tilbudet


Hvad er spaDag hos Lübker?

Det kan være nødvendigt at koble fra omverdenen og svømme ind i en spa-boble, der kan tages offline. Uanset om du foretrækker et varmt eller dampbad, en dampende sauna eller en isnende kulde, finder du en favorit hos Lübker, som får dig til at glemme tid og sted for en stund. Er du klar til at koble fra omverdenen i et par timer? Lübker Golf Resort and Spa ligger i det naturskønne område på Djursland. Wellnessafdelingen dækker 3.500 kvadratmeter og tilbyder alt fra vildmarksbade til kolde kar. De moderne faciliteter på Lübker Golf Resort and Spa giver dig en afslappende og behagelig oplevelse.Hvad er massage for 2 hos Helle Thorup?

Vil det belaste din ryg, skuldre og nakke? Har du et tungt og træt hoved om natten og hovedpine om eftermiddagen? Så lyder det som om du har brug for massage for at slappe af i din krop. Vores moderne livsstil – konstant at bruge timer foran en computer – belaster ofte vores krop. Derfor er det vigtigt at slappe af i muskler og led, så selv de mindste dele af kroppen kan hvile i løbet af dagen. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.Hvad er floating for 2 hos pause recovery studio?

Kan du forestille dig dette? Du svæver i vægtløshed, fuldstændig afslappet. Du er ikke for varm og ikke for kold. Intet vil klemme, ridse eller forstyrre. Du er. Hvis du kan forestille dig det, har du en ret god idé om, hvordan flydende ser ud. Hvis ikke, kan vi fortælle dig, at flotation udføres ved flotation i en tank med kropstemperatur blandet med 30% Epsom-salte. Det høje saltindhold holder dig flydende, mens du slapper af. Kan du forestille dig, hvad flydende er nu? Hvis ikke, er der måske ingen anden måde end at gå ud og prøve... Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.Hvad er ansigtsmassage hos Pure Nature Spa?

Der skal være plads til et smil, men hvis alle musklerne i ansigtet er stive, kan det være svært at finde den rigtige grimasse. Men smilet er der et sted. Bare find den frem og tryk og massér det rigtige sted med en ansigtsmassage og smilet skal nok komme frem igen og blive hængende lidt. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.Hvad er morgenmad & massage hos Ni'mat?

Når morgenalarmen går, er det ikke alle, der springer ud. Nogle mennesker har brug for en lidt blidere start, før de spreder deres vinger og er klar til at flyve med andre tidlige fugle. Hvis du vil vågne blidt, så start din dag med en massage, så din krop stille og roligt kan forberede sig til dagen. Ni'mat Massage og Spa er Københavns største og ældste spa. Personalet er professionelt og altid klar til at give dig den bedste behandling under hensyntagen til dine ønsker. Ni'mat har vundet flere priser for byens bedste spa.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Action oplevelse tilbud - Nem og billig linkbuilding - Dataerklæring til autocamper