Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

SpaDag - Læsø Kur

SpaDag - Læsø Kur

Hvem vil du forkæle med prisvindende wellness på Læsø? Læsø Kur har i både 2013 og 2014 vundet Oplevelsesprisen i kategorien Wellness. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 670 kr.

Se tilbudet


Prøv Gravidyoga i Aarhus

Prøv Gravidyoga i Aarhus

De gennemgående åndedrætsteknikker i yogaen kan være gavnlige under fødslen. Gravidyoga giver energi, indre ro og velvære under graviditeten Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Kropsmassage hos Pure Nature

Kropsmassage hos Pure Nature

Kropsmassage efter dine ønsker hos Pure Nature.Vælg mellem 2 forskellige tidsintervaller og nyd det! Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,695 kr.

Se tilbudet


Massage for 2 hos Helle Thorup

Massage for 2 hos Helle Thorup

Du finder Helle Thorup i hjertet af Aarhus. Her kan du få en afslappende parmassage, der afsluttes med champagne & chokolade. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,499 kr.

Se tilbudet


Hvad er spaDag - Læsø Kur?

Hvis du føler, at du er i den syvende himmel efter en dag på Læsø Kur, er det ikke helt rigtigt. Kurbadet har til huse i den tidligere Vesterø Havnekirke, og det hvide kirketårn er stadig en del af den oprindelige bygning. Er du klar til en sund dag med at lade englene synge? Bemærk: På grund af Covid-19 vil Læsø Kur være lukket indtil 1. februar 2021 Læsø Kur har til huse i den tidligere Vesterø Havnekirke, der er indrettet til spa. Her er bade og behandlinger baseret på Læsøs berømte salt, samtidig med at historien om moderne nordiske kurbade videreføres. Læsø Kur byder på sprudlende termiske bade, varme saltbade, saunaer og dampbade.Hvad er prøv Gravidyoga i Aarhus?

Mange gravide nyder yoga meget under graviditeten, fordi kroppen og musklerne er stressede hver dag. I yoga handler arbejdet om at afspænde spændte muskler og give dig mulighed for at hvile i fred, hvor du kan mærke graviditetens påvirkning på dig. Kontinuerlige vejrtrækningsteknikker i yoga kan være gavnlige under fødslen, og mange mennesker har oplevet at kunne udnytte det meditative element i yoga. Siden 1985 har Yogaskolen undervist over 27.000 elever. Her undervises i forskellige former for yoga og instruktørerne har mange års erfaring med både yoga og undervisning. Yogaskoler tilpasser praksis til det individuelle niveau, så alle kan blive udfordret, men samtidig få en god yogaoplevelse.Hvad er kropsmassage hos Pure Nature?

I Skandinavien falder massage under kategorien wellness, og når skandinaver lægger sig på sofaen og får massage, er det ofte en helt særlig luksus. I øst er det modsatte tilfældet. Her er massage en af ​​de daglige gøremål, der er med til at forkæle sind og krop. I Skandinavien kan vi lære noget af her, for massage har mange positive aspekter, massage er ikke kun behageligt, men også godt for blod- og lymfekredsløbet. At tilføre ilt og næringsstoffer til kroppen, mens du fjerner noget affald under massagen, er netop det, der får dig til at føle dig afslappet og afslappet efter behandlingen. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.Hvad er spaophold på Marienlyst Strandhotel?

Havet slog dovent kysten, klukkede et par gange og blev suget tilbage i strømmen. Gentaget igen og igen, lyden af ​​stille bevægelse ekko gennem gangene på Old Beach Hotel. Det er ikke svært at forestille sig, at denne lyd har været grundtonen på Marienlyst siden starten i 1861, da stedet emmer af ro og afslapning. Du kan især mærke det i spaen, hvor du også kan se havet, uanset om du sidder i et boblende varmt bad eller tager en lur i saunaen efter en saltbehandling og svømning. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel, der siden 1861 har inviteret kongelige og os andre til stilfulde badeferier. Her er service i højsædet, så du kan læne dig tilbage og nyde mad, spa-behandlinger og en svømmetur i havet. Marienlyst, Danmarks største badehotel med 155 års historie i bagkataloget, står klar til at byde dig velkommen ved vandet.Hvad er massage for 2 hos Helle Thorup?

Vil det belaste din ryg, skuldre og nakke? Har du et tungt og træt hoved om natten og hovedpine om eftermiddagen? Så lyder det som om du har brug for massage for at slappe af i din krop. Vores moderne livsstil – konstant at bruge timer foran en computer – belaster ofte vores krop. Derfor er det vigtigt at slappe af i muskler og led, så selv de mindste dele af kroppen kan hvile i løbet af dagen. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Smags oplevelse? se de bedste ... - Curtains in dubai-blinds in du... - Kultur oplevelse? se de bedste...