Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus

14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus

Hot yoga foregår i 40 graders varme og du arbejder med alle muskler, led, organer og blodkar. Få 14 dages gratis intro for 249,-. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 249 kr.

Se tilbudet


Hot stone massage hos Dronning Dorotheas Badstue

Hot stone massage hos Dronning Dorotheas Badstue

De silkebløde og varme lavasten afgiver så meget varme, at et massagestrøg svarer til 8 almindelige strøg. Lyder det som noget for dig? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 575 kr.

Se tilbudet


Japansk Lifting ansigtsbehandling hos Mekini

Japansk Lifting ansigtsbehandling hos Mekini

Japansk Lifting hos Mekini er afstresning fra inderst til yderst. Nyd en ansigtsbehandling med bl.a. massage, zoneterapi & akupressur. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 819 kr.

Se tilbudet


Luksus Chokoladebehandling hos Pure Nature

Luksus Chokoladebehandling hos Pure Nature

Chokolade er ikke kun lækkert at spise. Det er også godt at behandle med. Prøv selv og oplev, hvor god en virkning chokolade har på kroppen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,550 kr.

Se tilbudet


Tilbage

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hvad er 14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus?

Bikram Yoga består af en serie på 26 stillinger og to typer vejrtrækningsøvelser, udført ved 40 grader. Hele kroppen trænes med vægt på styrke, smidighed og balance. Denne klasse er designet til at helbrede skader, skabe mere energi, lindre stress og bringe din krop i balance. Inferno Hot Pilates kombinerer Pilates principper med højintensiv intervaltræning. Træningsformen har betydelige effekter på at styrke kroppen, styrke kernemuskulaturen, forbedre den fysiske kondition og forbrænde fedt. Hot Yoga Aarhus er det eneste originale Bikram yogastudie i Jylland. God stemning, ro, nærvær og personlig vejledning vægtes højt. Instruktørerne er veluddannede, dedikerede og har mange års yogaerfaring. Det er nemt at hente og alle kan være med – uanset alder eller størrelse. Bare mød op, så hjælper de dig med resten.Hvad er hot stone massage hos Dronning Dorotheas Badstue?

Ilden knitrede og knitrede, og der blev kastet sten i ilden stykke for stykke. Ilden omringede dem hurtigt og varmede dem op, og efter et stykke tid kunne stenene lægges på deres mave, rygge og ben. Varmen fra stenen er behagelig, og musklerne bukker hurtigt under og begynder at slappe af. Det var indianerne, der opdagede, at varme sten har en positiv effekt på spændte muskler, og nutidens hot stone massage er baseret på samme princip. Dronning Dorothea Badeværelset i Kolding går tilbage til 1800-tallet. Selvom behandlingerne på dette sted er baseret på ældgamle spa-traditioner, er professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingerne til dine ønsker. Velvære og sundhed er altafgørende, og dine behov kommer først for at sikre, at du får en god og afslappende oplevelse.Hvad er japansk Lifting ansigtsbehandling hos Mekini?

Japansk vægtløftning er en afstressende og helbredende oplevelse. I et japansk løft øger du blodcirkulationen, fjerner giftstoffer, slapper af i musklerne og forbedrer hudens elasticitet ved at massere dine ansigtsmuskler og væv. Ansigtsbehandlingen virker fantastisk indefra og ud, og mørke rande og slap øjenlåg får den kærlighed, de fortjener. Med andre ord, brug en ansigtsbehandling hos Mekini til et naturligt ansigtsløft. Du skal bare slå dig ned under et varmt tæppe eller lukke øjnene og give slip. Der er et lille åndehul i hjertet af Aalborg, hvor fokus er på det gode liv. Du vil gerne føle dig hjemme, når du træder ind af døren. Mekini er ingen almindelig hudpleje- og skønhedsklinik. Originale murstensvægge, upåklagelig New Yorker-stil og rumfyldende varme gør Mekini-oplevelsen så speciel. De får høje karakterer for mere end blot deres åbenhed og venlighed. Mekini tilbyder en række forkælende og effektive behandlinger til dig og din krop. De er faktisk så gode til det, at de blev nomineret til Årets Klinik ved Danish Beauty Awards 2022. Dette forklarer den oplevelse, der venter dig.Hvad er luksus Chokoladebehandling hos Pure Nature?

Vi er måske enige om, at chokolade er lækkert. Alene duften stimulerer sanserne, hvilket kan være en af ​​grundene til, at chokolade er kommet ind i wellnessens verden. Derudover er chokolade rig på antioxidanter, som er gode for huden. Så det var kun et spørgsmål om tid, når lækker chokolade og afslappende wellness bragte deres to verdener sammen. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Action oplevelse tilbud - Nem og billig linkbuilding - Dataerklæring til autocamper