Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

Tid for 2 med 3-retters middag, afternoon tea, morgenspa og stor morgenmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,295 kr.

Se tilbudet


Yoga & Mindfulness i Aarhus

Yoga & Mindfulness i Aarhus

Der fokuseres på at afspænde de forkortede muskler, og give styrke til de svage, mens du arbejder på at lukke omverdenen ude og være i nuet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 275 kr.

Se tilbudet


Spaophold på Hotel Budersand

Spaophold på Hotel Budersand

3-dages ophold i deluxe-dobbeltværelse med privat balkon. Adgang til Spa, morgenmad og meget mere inkluderet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 11,250 kr.

Se tilbudet


Honulele spadag hos The Lodge

Honulele spadag hos The Lodge

Nyd en spadag hos The Lodge i Skåne. Du får 1,5 times Aloha Spa Ritual, 30 minutters VIP Relax og 2 timers adgang til Honulele Spa. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 725 kr.

Se tilbudet


Tilbage

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hvad er you & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel?

Det prisvindende Marienlyst Strandhotel ligger ud til Øresund og byder på en fantastisk udsigt over Kronborg Slot. væk fra hverdagen. Ved ankomst til hotellet kan du læne dig tilbage og nyde en lækker eftermiddagste, mens din 3-retters middag på Restaurant Marienlyst tilberedes kærligt af kokken. Gå en tur ved vandet om aftenen, nyd solnedgangen i baren, og tag eventuelt på kasinoet. Næste morgen kan du se solopgangen fra deres berømte morgenspa og sauna, før du kan sætte dig ved spisebordet til en lækker morgenmad. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel, der siden 1861 har inviteret kongelige og os andre til stilfulde badeferier. Her er service i højsædet, så du kan læne dig tilbage og nyde mad, spa-behandlinger og en svømmetur i havet. Marienlyst, Danmarks største badehotel med 155 års historie i bagkataloget, står klar til at byde dig velkommen ved vandet.Hvad er yoga & Mindfulness i Aarhus?

Alle aviser og magasiner har skrevet om det, og undersøgelse efter undersøgelse viser, at vi har mere og mere travlt. Yoga står i skarp kontrast til denne tendens. Her er tid til at stoppe op og nyde vejrtrækningens beroligende bevægelse. Pointen er at slappe af forkortede muskler og give styrke til svage muskler, mens du arbejder på at lukke omverdenen ude og leve i nuet. Siden 1985 har Yogaskolen undervist over 27.000 elever. Her undervises i forskellige former for yoga og instruktørerne har mange års erfaring med både yoga og undervisning. Yogaskoler tilpasser praksis til det individuelle niveau, så alle kan blive udfordret, men samtidig få en god yogaoplevelse.Hvad er spaophold på Hotel Budersand?

Lidt syd for Rømø ligger den tyske ø Sild, en skjult perle for mange danskere. På sydsiden af ​​øen ligger det luksuriøse badehotel Budersand. Hotellet ligger direkte under Vesterhavet og hver morgen kan du nyde udsigten fra din private balkon. Er vandet for koldt til en forfriskende svømmetur, byder det store spa-område på rig mulighed for afslapning og selvforkælelse. Hver morgen serverer hotellets restaurant en stor og luksuriøs morgenbuffet. Der er en privat bar på værelset, en leysieffer kaffemaskine af god kvalitet, hvor du kan lave en god kop kaffe. Læn dig tilbage og nyd et afslappende og luksuriøst ophold på øen Sild. Det 5-stjernede badehotel Hotel Budersand på Sild har en stor spa, golfbane, elegant restaurant og moderne indkvartering i topklasse. Her kan du nyde glæde, afslapning og fordybelse.Hvad er honulele spadag hos The Lodge?

Spa-dage på The Lodge begynder med en Aloha Spa-ceremoni, der tager dig med på en verdenstur på øen Hawaii. Her kan du besøge forskellige sider, der bruger gavnlige produkter til forskellige behandlinger. Du kan blandt andet opleve et havsalt fodbad og en dampsauna, hvor du skal smøre din hud med honning. Ture passerer også gennem deres varme laguner, hvor du kan begynde at geare op og nyde stilheden. Oplevelsen slutter dog ikke der, VIP-afslapningsområdet og resten af ​​Honulele Spa venter på dig. Her kan du slappe af i den 38-graders varme infinity-pool, i saunaen eller nyde den smukke panoramaudsigt over det skånske landskab. The Lodge er et lille, komfortabelt hotel i det svenske landskab. Hotellet går tilbage til 1933, men er blevet renoveret i New England-stil. Kroen er bygget på toppen af ​​en bakke i 167 meter over havets overflade og tilbyder enestående udsigt over landskabet.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Smags oplevelse? se de bedste ... - Curtains in dubai-blinds in du... - Kultur oplevelse? se de bedste...