Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

Floating for 2 hos Copenhagen Float

Floating for 2 hos Copenhagen Float

Tag sammen en pause fra hverdagen hos Copenhagen Float. Oplev følelsen af vægtløshed og total afslappelse, når I flyder i floattanken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,199 kr.

Se tilbudet


Beauty Angel Lysbehandling hos Helle Thorup

Beauty Angel Lysbehandling hos Helle Thorup

Forkæl din hud med en Beauty Angel Lysbehandling. Behandlingen øger hudens naturlige kollagenproduktion og efterlader dig med en smuk glød. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Get the Glow hos Helle Thorup

Get the Glow hos Helle Thorup

Mangler du "the glow"? En skønhedsbehandling hos Helle Thorup i Aarhus er løsningen. Få massage, SilkPeel, ansigtspleje & snacks. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,350 kr.

Se tilbudet


Morgenmad & massage hos Ni'mat

Morgenmad & massage hos Ni'mat

Hos Ni'mat i København får du 1 times massage & adgang til spaområdet. Efter din behandling serveres der en lækker morgenmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 950 kr.

Se tilbudet


Graviditetsmassage hos Helle Thorup

Graviditetsmassage hos Helle Thorup

Graviditetsmassage hos Helle Thorup i Århus får dig til at slappe af. Massagen virker plejende på krop og sind og mindsker ømhed og smerter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,250 kr.

Se tilbudet


Hvad er floating for 2 hos Copenhagen Float?

Når du går ind i Københavns Vandland, kan du mærke, hvordan roen svinder hen, og det er på tide at sætte farten helt ned, i denne verden af ​​forkælelse og elskeligt selskab. Flotationsterapi er så godt for din partners krop, sind og kemi, at det for mange bliver meget vanedannende. Når dine private badefaciliteter er klar, så gå ind i det store svævende rum, hvor du kan vælge, om mørket og stilheden passer dig bedst, eller om du foretrækker stjernerne og de beroligende lyde. Uanset hvad, så bruger I begge et par timer i centret – væk fra hverdagens stress og jag. Copenhagen Float er din chance for at prøve at flyde i hjertet af København. Professionelt personale står altid klar til at byde dig velkommen og give dig en god oplevelse før, under og efter dit besøg. Copenhagen Float har knyttet en række forskellige behandlere, der kan bookes som flydende forlængelser.Hvad er beauty Angel Lysbehandling hos Helle Thorup?

Kolde vintre kan hærde huden, som hurtigt kan virke træt og mat. Med Beauty Angel Light Treatment kan du give din hud lidt ekstra kærlighed og en naturlig måde at lade den hele sig selv. Lysterapi stimulerer bindevæv og øger produktionen af ​​kollagen, elastin og hyaluronsyre. På denne måde opnår din hud naturligt og effektivt et mere ungdommeligt udseende og giver dig en smuk glød. Derudover har lys også en effekt på humøret, da både varme- og lysbade giver energi og booster endorfiner i hjernen, som holder dig i et opløftende og positivt humør. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.Hvad er get the Glow hos Helle Thorup?

Hvem vil ikke have lys? Vågner op om morgenen, naturen selvfølgelig, kig dig i spejlet, og gør dig klar til dagen efter et hurtigt brusebad? Mange af os kan godt lide dette. Helle Thorup hjælper dig med at komme tættere på den følelse. Her har terapeuter specialiseret sig i hudpleje, så de ved, hvordan din hud får den glød, den har brug for. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.Hvad er morgenmad & massage hos Ni'mat?

Når morgenalarmen går, er det ikke alle, der springer ud. Nogle mennesker har brug for en lidt blidere start, før de spreder deres vinger og er klar til at flyve med andre tidlige fugle. Hvis du vil vågne blidt, så start din dag med en massage, så din krop stille og roligt kan forberede sig til dagen. Ni'mat Massage og Spa er Københavns største og ældste spa. Personalet er professionelt og altid klar til at give dig den bedste behandling under hensyntagen til dine ønsker. Ni'mat har vundet flere priser for byens bedste spa.Hvad er graviditetsmassage hos Helle Thorup?

At være gravid i 9. måned og dele sin krop med små børn kan være meget ubehag. Derfor vil de fleste gravide ikke tøve med at få en afspændingsmassage for at slappe af kroppens smertepunkter. Så kan ventetiden før familien udvides også føles kortere. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Smags oplevelse? se de bedste ... - Curtains in dubai-blinds in du... - Kultur oplevelse? se de bedste...