Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

Wellnessdag for 2 hos pause recovery studio

Wellnessdag for 2 hos pause recovery studio

Kom inden for hos pause recovery studio i Aarhus til en afslappende dag med wellness. Dagen byder bl.a. på floating, sauna & kolde drikke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,095 kr.

Se tilbudet


SpaDag hos Pure Nature

SpaDag hos Pure Nature

Lyder en hel dag fyldt med spaoplevelser og wellness som noget for dig? Så tjek denne oplevelse ud. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,150 kr.

Se tilbudet


Honulele spadag hos The Lodge

Honulele spadag hos The Lodge

Nyd en spadag hos The Lodge i Skåne. Du får 1,5 times Aloha Spa Ritual, 30 minutters VIP Relax og 2 timers adgang til Honulele Spa. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 725 kr.

Se tilbudet


Ansigtsbehandling hos Ni'mat

Ansigtsbehandling hos Ni'mat

En ansigtsbehandling hos Ni'mat i København vil give dig et frisk og sundt udseende ansigt. Forkæl dig selv eller en du holder af. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 750 kr.

Se tilbudet


Hamam hos Dronning Dorotheas Badstue

Hamam hos Dronning Dorotheas Badstue

Hamam, også kaldet tyrkisk bad, taler til sanserne gennem det blødeste sæbeskum og erfarne massagetryk. Sikrer dig fysisk og psykisk velvære Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 875 kr.

Se tilbudet


Hvad er wellnessdag for 2 hos pause recovery studio?

Det er ikke kun professionelle atleter, der har brug for genoptræning. Vi har alle denne oplevelse, fordi vores dagligdag går så hurtigt, vi bliver konstant påvirket af de lyde, lys og indtryk, vi skal forholde os til. Men ikke i dag. I dag kan vi give vores kroppe og hoveder den ro, de har brug for, ved blot at trække stikket ud i et par timer. En wellness-dag med flotation og infrarøde saunaer er en gennemprøvet behandlingsform, der viser, at både krop og hoved restituerer sig i rekordfart, så du hurtigt kan komme tilbage i din daglige rutine med fornyet energi. Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.Hvad er spaDag hos Pure Nature?

Cleopatra badet i mælk. Hun mener, at mælkebade gør huden smuk og blød, så hun er også kendt for sin smukke hud. Det er heller ikke alle eventyr og mælkemyter, da mælk indeholder mælkesyre, der renser og blødgør hudens dybeste lag. Så hvad vil du have din mælk til at gøre - i et glas eller i baljen? Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.Hvad er honulele spadag hos The Lodge?

Spa-dage på The Lodge begynder med en Aloha Spa-ceremoni, der tager dig med på en verdenstur på øen Hawaii. Her kan du besøge forskellige sider, der bruger gavnlige produkter til forskellige behandlinger. Du kan blandt andet opleve et havsalt fodbad og en dampsauna, hvor du skal smøre din hud med honning. Ture passerer også gennem deres varme laguner, hvor du kan begynde at geare op og nyde stilheden. Oplevelsen slutter dog ikke der, VIP-afslapningsområdet og resten af ​​Honulele Spa venter på dig. Her kan du slappe af i den 38-graders varme infinity-pool, i saunaen eller nyde den smukke panoramaudsigt over det skånske landskab. The Lodge er et lille, komfortabelt hotel i det svenske landskab. Hotellet går tilbage til 1933, men er blevet renoveret i New England-stil. Kroen er bygget på toppen af ​​en bakke i 167 meter over havets overflade og tilbyder enestående udsigt over landskabet.Hvad er ansigtsbehandling hos Ni'mat?

Tænk på det antal gange, du bruger dine ansigtsmuskler på en dag. Når du smiler, når du gaber, når du er nervøs, trist eller vred. Ja, selvom man smider sig på sofaen og skyder en god serie, så virker parodi. Så det er ikke overraskende, at smilelinjen nogle gange kan se ekstra lurvet ud. Heldigvis kan ansigtet få ny energi med en ansigtsmassage, og alle muskler bringes tilbage i de rigtige folder. Ni'mat Massage og Spa er Københavns største og ældste spa. Personalet er professionelt og altid klar til at give dig den bedste behandling under hensyntagen til dine ønsker. Ni'mat har vundet flere priser for byens bedste spa.Hvad er hamam hos Dronning Dorotheas Badstue?

Hammamet er en gammel form for badning, der opstod i Mellemøsten, hvor bade ligger ved siden af ​​moskeer. Før moskébønnen blev hammamen brugt til badning, men da korsfarere fra Europa rykkede frem fra Mellemøsten, bragte de hammam-principperne tilbage til Vesteuropa. Hamam er i dag en del af mange spa-koncepter, da du her kan skrubbe og massere, indtil kroppen er grundigt renset og afslappet. Dronning Dorothea Badeværelset i Kolding går tilbage til 1800-tallet. Selvom behandlingerne på dette sted er baseret på ældgamle spa-traditioner, er de professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingerne til dine ønsker. Velvære og sundhed er altafgørende, og dine behov kommer først for at sikre, at du får en god og afslappende oplevelse.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
martinstools.com - Luft til luft varmepumpe - Weekend ophold tilbud