Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Den klassiske ansigtsbehandling fra Helle Thorup i Aarhus er meget populær. Forkæl dig selv eller en, du holder af. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 895 kr.

Se tilbudet


Graviditetsmassage hos Helle Thorup

Graviditetsmassage hos Helle Thorup

Graviditetsmassage hos Helle Thorup i Århus får dig til at slappe af. Massagen virker plejende på krop og sind og mindsker ømhed og smerter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,250 kr.

Se tilbudet


Floating hos Float Studio

Floating hos Float Studio

Prøv det populære floating i Aarhus hos Float Studio. Oplev de mange fordele ved flydeterapi, som denne behandlingsform giver dig. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 499 kr.

Se tilbudet


Graviditetsmassage & spa hos Pure Nature

Graviditetsmassage & spa hos Pure Nature

At være gravid kan være utrolig hårdt for kroppen. Derfor gælder det om at forebygge, så stress og smerter er på sit laveste. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,750 kr.

Se tilbudet


Klassisk massage hos Dronning Dorotheas Badstue

Klassisk massage hos Dronning Dorotheas Badstue

Dronning Dorotheas Badstue er din vej til lækker spa i Kolding. Her modtager du 50 minutters klassisk massage med adgang til spaområdet Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 525 kr.

Se tilbudet


Hvad er ansigtsbehandling hos Helle Thorup?

Det siges, at ansigtet er kroppens spejl, og kroppens ubalance vil straks efterlade et mærke i ansigtet. I Helle Thorup er ansigtet lagt i de rigtige folder, mens krop og hoved får en pause fra den daglige huskeliste, så refleksionen smiler til dig. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.Hvad er graviditetsmassage hos Helle Thorup?

At være gravid i 9. måned og dele sin krop med små børn kan være meget ubehag. Derfor vil de fleste gravide ikke tøve med at få en afspændingsmassage for at slappe af kroppens smertepunkter. Så kan ventetiden før familien udvides også føles kortere. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.Hvad er floating hos Float Studio?

Kroppen flød let i vandet, lyden blev brækket i stykker, og øjnene blev langsomt lukket. Åndedrættet stiger og falder i samme hastighed, monotont og roligt, for i opdriftens lukkede miljø kan roen brede sig i hele kroppen og til hovedet. Når 90 % af dit normale sanseindtryk afbrydes, falder du automatisk ind i en mindfulness-boble, der sætter alt stort og småt på pause hver dag. Dette er den pause, som de fleste mennesker har brug for, men sjældent hviler. Vil du ikke ændre det? Del en skøn oplevelse alene eller med dine venner, kæreste eller partner, hvor I har mulighed for at mødes og mærke hinanden på en helt ny måde. Float Studio ønsker at give dig muligheden for at opleve mindfulness i et beroligende miljø som et alternativ til hverdagens høje tempo. Professionelle instruktører giver dig en sikker oplevelse og vil med glæde introducere dig til de mange fordele ved flotationsterapi. Float Studios vandtank er energieffektiv og bruger næsten ingen strøm.Hvad er graviditetsmassage & spa hos Pure Nature?

Graviditeten tager sit præg på kroppen, når led er skadet, fødderne er trætte, og enhver bevægelse kræver mere end normalt. Som følge heraf, før hverdagen for alvor tager en drejning efterhånden som familien vokser, kan massage være mere nødvendig for at få kroppen i en fungerende tilstand til at slappe af. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.Hvad er klassisk massage hos Dronning Dorotheas Badstue?

Massage opstod i det gamle Kina og blev brugt som en del af medicinsk behandling, når folk havde skavanker, der trængte til pleje. I dag bruges massage stadig som en form for terapi, fordi vi ved, at massage øger blodgennemstrømningen og kan afspænde ømme muskler. Samtidig har den en anden lige så vigtig funktion: lykke. Massage er også fantastisk, når du skal rense tankerne og bare skal slappe helt af. Dronning Dorothea Badeværelset i Kolding går tilbage til 1800-tallet. Selvom behandlingerne på dette sted er baseret på ældgamle spa-traditioner, er de professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingerne til dine ønsker. Velvære og sundhed er altafgørende, og dine behov kommer først for at sikre, at du får en god og afslappende oplevelse.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Dataerklæring - Billig ejendomsservice - martinsflights.com