Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

Spadag hos Kurbad Limfjorden

Spadag hos Kurbad Limfjorden

Trænger du til at trække stikket og slappe af? Så kan vi anbefale en Spadag hos Kurbad Limfjorden med mere ned 900 kvm. spa og wellness. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet


Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Den klassiske ansigtsbehandling fra Helle Thorup i Aarhus er meget populær. Forkæl dig selv eller en, du holder af. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 895 kr.

Se tilbudet


SpaDag hos Lübker

SpaDag hos Lübker

Denne wellness-oplevelse giver dig mulighed for at tilbringe en forrygende spadag hos Lübker Square (med 3500m2 stor wellness-afdeling). Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet


Massage & Ansigtsbehandling hos Aviva Clinique

Massage & Ansigtsbehandling hos Aviva Clinique

Hos Aviva Clinique i Aarhus venter en wellness massage og dybdegående ansigtsbehandling. En rigtig klassiker, når det handler om forkælelse. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 899 kr.

Se tilbudet


Floating for 2 hos pause recovery studio

Floating for 2 hos pause recovery studio

Har du prøvet det afslappende floating? Prøv det hos pause recovery studio i Aarhus og oplev de gavnlige effekter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Hvad er spadag hos Kurbad Limfjorden?

Ligesom ringen breder sig i vandet, så breder den ro, der breder sig i dit hjerte, når du træder ind i Kulbadrinfjordens bade. Den bløde, bølgende lyd og lys, der reflekteres i ringens refleksion, transporterer dig ind i oplevelsen af ​​bip og sirenealarmer væk fra omverdenen. Indtil videre er det eneste du skal fokusere på, hvilket bad du skal gå ind i næste gang. Kurbad Limfjorden ligger i smukke omgivelser med udsigt over Limfjorden. 900 kvadratmeter. Det store spa- og wellnesscenter byder på mange moderne spafaciliteter, der inviterer dig til at nyde timevis af afslappende wellness. Forskellige behandlinger af professionelt personale er også tilgængelige.Hvad er ansigtsbehandling hos Helle Thorup?

Det siges, at ansigtet er kroppens spejl, og kroppens ubalance vil straks efterlade et mærke i ansigtet. I Helle Thorup er ansigtet lagt i de rigtige folder, mens krop og hoved får en pause fra den daglige huskeliste, så refleksionen smiler til dig. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.Hvad er spaDag hos Lübker?

Det kan være nødvendigt at koble fra omverdenen og svømme ind i en spa-boble, der kan tages offline. Uanset om du foretrækker et varmt eller dampbad, en dampende sauna eller en isnende kulde, finder du en favorit hos Lübker, som får dig til at glemme tid og sted for en stund. Er du klar til at koble fra omverdenen i et par timer? Lübker Golf Resort and Spa ligger i det naturskønne område på Djursland. Wellnessafdelingen dækker 3.500 kvadratmeter og tilbyder alt fra vildmarksbade til kolde kar. De moderne faciliteter på Lübker Golf Resort and Spa giver dig en afslappende og behagelig oplevelse.Hvad er massage & Ansigtsbehandling hos Aviva Clinique?

Dit ansigt er dit første møde med verden. Smil, vrede, frustration, begejstring – det hele afspejles i ansigtet. Der er dog god garanti for, at du går fra skønhedsbehandlingen hos Aviva Clinic med et smil. Her gennemgår både dit ansigt og din krop en oplevelse, der kun kan sikre et smil, energi og en fortsat god dag. Aviva Clinique er en ny skønhedsklinik i Aarhus, der er gået viralt. Her bliver professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingen efter dine ønsker. Hos Aviva Clinique kommer dine behov først for at sikre, at du får en god oplevelse.Hvad er floating for 2 hos pause recovery studio?

Kan du forestille dig dette? Du svæver i vægtløshed, fuldstændig afslappet. Du er ikke for varm og ikke for kold. Intet vil klemme, ridse eller forstyrre. Du er. Hvis du kan forestille dig det, har du en ret god idé om, hvordan flydende ser ud. Hvis ikke, kan vi fortælle dig, at flotation udføres ved flotation i en tank med kropstemperatur blandet med 30% Epsom-salte. Det høje saltindhold holder dig flydende, mens du slapper af. Kan du forestille dig, hvad flydende er nu? Hvis ikke, er der måske ingen anden måde end at gå ud og prøve... Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Smags oplevelse? se de bedste ... - Curtains in dubai-blinds in du... - Kultur oplevelse? se de bedste...