Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

Floating & Recovery boots for 2 hos pause recovery studio

Floating & Recovery boots for 2 hos pause recovery studio

Giv jer selv en lille wellnesspause i hverdagen i hjertet af Aarhus. Find roen med floating og recovery boots hos pause recovery studio. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 895 kr.

Se tilbudet


Klassisk massage hos Dronning Dorotheas Badstue

Klassisk massage hos Dronning Dorotheas Badstue

Dronning Dorotheas Badstue er din vej til lækker spa i Kolding. Her modtager du 50 minutters klassisk massage med adgang til spaområdet Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 525 kr.

Se tilbudet


Floating hos Copenhagen Float

Floating hos Copenhagen Float

Tag en pause med floating i København. Floating afstresser & afspænder dine muskler. Er det noget for dig? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 550 kr.

Se tilbudet


Wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel

Wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel

Tag på et afslappende wellnessophold på Tambohus Kro i Nordjylland. Besøget er inkl. adgang til enten Sydthy Kurbad eller Kurbad Limfjorden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,798 kr.

Se tilbudet


Graviditetsmassage & spa hos Pure Nature

Graviditetsmassage & spa hos Pure Nature

At være gravid kan være utrolig hårdt for kroppen. Derfor gælder det om at forebygge, så stress og smerter er på sit laveste. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,750 kr.

Se tilbudet


Hvad er floating & Recovery boots for 2 hos pause recovery studio?

Er det tid til at slappe af? Tag en pause fra hverdagen i hjertet af Aarhus i flyde- og restitutionsstøvler til 2. Mærk, hvordan din krop er fuldstændig udhvilet og får en chance for at komme sig, mens du flyder i en flydende tank med 30 % Epsom-salte. Gå derefter til rastepladsen, hvor du tager deres restitutionsstøvler på for at hjælpe dig med at restituere hurtigt og passe ved hjælp af trykluft eller afkølet isvand. Når du er færdig, bør du kunne fortsætte din travle hverdag med stor energi og et smil på læben. Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.Hvad er klassisk massage hos Dronning Dorotheas Badstue?

Massage opstod i det gamle Kina og blev brugt som en del af medicinsk behandling, når folk havde skavanker, der trængte til pleje. I dag bruges massage stadig som en form for terapi, fordi vi ved, at massage øger blodgennemstrømningen og kan afspænde ømme muskler. Samtidig har den en anden lige så vigtig funktion: lykke. Massage er også fantastisk, når du skal rense tankerne og bare skal slappe helt af. Dronning Dorothea Badeværelset i Kolding går tilbage til 1800-tallet. Selvom behandlingerne på dette sted er baseret på ældgamle spa-traditioner, er de professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingerne til dine ønsker. Velvære og sundhed er altafgørende, og dine behov kommer først for at sikre, at du får en god og afslappende oplevelse.Hvad er floating hos Copenhagen Float?

Kroppen flyder vægtløst i vandet. Stemmen slukkes, øjnene bevæges langsomt, og åndedrættet går op og ned i et roligt tempo. Det er tid til at holde en pause, og i flydetankens lukkede rum er der ekstra plads til, at roen kan brede sig i hele kroppen og overføre den følelse til hovedet. Du glider automatisk ind i mindfulness-boblen, hvor 90 % af dine normale sanseindtryk skæres af, så daglige udfordringer store som små skubbes i baggrunden. De fleste af os har brug for en pause, men vi har for mange undskyldninger til at udsætte det. Du har nu mulighed for at holde pause med god samvittighed. Copenhagen Float er din chance for at prøve at flyde i hjertet af København. Professionelt personale står altid klar til at byde dig velkommen og give dig en god oplevelse før, under og efter dit besøg. Copenhagen Float har knyttet en række forskellige behandlere, som kan bookes som flydende forlængelser.Hvad er wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel?

I den nordlige del af Jylland er her en særlig ro, med længere afstande mellem byerne, hvilket tillader naturlig spredning. Derfor henvender mange mennesker sig i norden til naturen, når hverdagen går så hurtigt, at de skal trække vejret dybt. Her er Tambohus Kro & Badehotel dit sikre valg klar til at tilbyde dig et sundt ophold i Lamfjord. Læg din badedragt oven på din taske og tjek ind i vandkanten. Med udsigt over Limfjorden ligger Tambohus Kro ikke langt fra nogle af de største attraktioner i regionen. Vandrerhjemmet åbner dørene til moderne indkvartering i lyse omgivelser, tæt på naturen, men stadig med respekt for stedets historie og mange traditioner.Hvad er graviditetsmassage & spa hos Pure Nature?

Graviditeten tager sit præg på kroppen, når led er skadet, fødderne er trætte, og enhver bevægelse kræver mere end normalt. Som følge heraf, før hverdagen for alvor tager en drejning efterhånden som familien vokser, kan massage være mere nødvendig for at få kroppen i en fungerende tilstand til at slappe af. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Smags oplevelse? se de bedste ... - Curtains in dubai-blinds in du... - Kultur oplevelse? se de bedste...