Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue

Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue

Få en fuldstændig ansigtsbehandling med jaderuller, afrensning, massage med anti-age serum samt øjen- & læbecreme. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 525 kr.

Se tilbudet


Massage & Ansigtsbehandling hos Aviva Clinique

Massage & Ansigtsbehandling hos Aviva Clinique

Hos Aviva Clinique i Aarhus venter en wellness massage og dybdegående ansigtsbehandling. En rigtig klassiker, når det handler om forkælelse. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 899 kr.

Se tilbudet


Luksus behandling hos Helle Thorup

Luksus behandling hos Helle Thorup

Hos Helle Thorup i Aarhus kommer du i fokus. Her bliver du forkælet med både ansigtsbehandling, fod- & håndmassage og en goodiebag. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,350 kr.

Se tilbudet


Floating hos Copenhagen Float

Floating hos Copenhagen Float

Tag en pause med floating i København. Floating afstresser & afspænder dine muskler. Er det noget for dig? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 550 kr.

Se tilbudet


Massage & bobler for 2 personer hos Helle Thorup

Massage & bobler for 2 personer hos Helle Thorup

Tag sammen afsted på en afslappende oplevelse hos Helle Thorup. Her får I 50 minutters massage hver, samt servering af snacks og bobler. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,995 kr.

Se tilbudet


Hvad er ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue?

Ansigtet er en af ​​vores mest udsatte kropsdele, for uanset hvor godt vi pakker os ind, er det altid frit og kan derfor tåle sollys, regn, blæst, kulde og varme. Derfor passer vi godt på vores ansigter. Når ansigtet skal forstærke sin naturlige glød, kan en ansigtsmassage være løsningen, da jaderullen understøtter den opstrammende effekt og afspænder ansigtsmusklerne. Den blåsten, der bruges i jaderuller, siges at være den mest intime af alle blåsten, som kan afgifte og berolige nerverne. Dronning Dorothea Badeværelset i Kolding går tilbage til 1800-tallet. Selvom behandlingerne på dette sted er baseret på ældgamle spa-traditioner, er de professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingerne til dine ønsker. Velvære og sundhed er altafgørende, og dine behov kommer først for at sikre, at du får en god og afslappende oplevelse.Hvad er massage & Ansigtsbehandling hos Aviva Clinique?

Dit ansigt er dit første møde med verden. Smil, vrede, frustration, begejstring – det hele afspejles i ansigtet. Der er dog god garanti for, at du går fra skønhedsbehandlingen hos Aviva Clinic med et smil. Her gennemgår både dit ansigt og din krop en oplevelse, der kun kan sikre et smil, energi og en fortsat god dag. Aviva Clinique er en ny skønhedsklinik i Aarhus, der er gået viralt. Her bliver professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingen efter dine ønsker. Hos Aviva Clinique kommer dine behov først for at sikre, at du får en god oplevelse.Hvad er luksus behandling hos Helle Thorup?

Hvornår har du sidst forkælet dig selv? Den daglige huskeliste fyldes hurtigt op, og tiden flyver. Nu og da har kroppen brug for at trække stikket ud og hengive sig til total afslapning. Tag et skridt tilbage fra hverdagens stress og jag og forkæl dig selv med en luksuriøs behandling hos Helle Thorup. Det kyndige personale vil gøre deres bedste for at få dig til at føle dig afslappet og tryg, så du kan nyde din behandling fuldt ud. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.Hvad er floating hos Copenhagen Float?

Kroppen flyder vægtløst i vandet. Stemmen slukkes, øjnene bevæges langsomt, og åndedrættet går op og ned i et roligt tempo. Det er tid til at holde en pause, og i flydetankens lukkede rum er der ekstra plads til, at roen kan brede sig i hele kroppen og overføre den følelse til hovedet. Du glider automatisk ind i mindfulness-boblen, hvor 90 % af dine normale sanseindtryk skæres af, så daglige udfordringer store som små skubbes i baggrunden. De fleste af os har brug for en pause, men vi har for mange undskyldninger til at udsætte det. Du har nu mulighed for at holde pause med god samvittighed. Copenhagen Float er din chance for at prøve at flyde i hjertet af København. Professionelt personale står altid klar til at byde dig velkommen og give dig en god oplevelse før, under og efter dit besøg. Copenhagen Float har knyttet en række forskellige behandlere, som kan bookes som flydende forlængelser.Hvad er massage & bobler for 2 personer hos Helle Thorup?

Mærk hvordan spændingen afspænder din krop og dine muskler bliver helt afslappede, da Helle Thorups professionelle massører giver dig en afslappende massage. Sammen får I en behagelig og afstressende oplevelse, hvor du og dit velvære er i centrum. Lad det kyndige personale tage sig af dig og slappe af. I løbet af oplevelsen får du også serveret lækre snacks og tyggegummi for at holde dig mæt hele vejen. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Dataerklæring - Billig ejendomsservice - martinsflights.com