Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

Fodbehandling & Kropsmassage hos Pure Nature

Fodbehandling & Kropsmassage hos Pure Nature

Giver dine fødder og din krop den behandling de fortjener. Denne oplevelse giver fornyet energi og velvære. Perfekt hvis du elsker wellness. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,200 kr.

Se tilbudet


Japansk Lifting ansigtsbehandling hos Mekini

Japansk Lifting ansigtsbehandling hos Mekini

Japansk Lifting hos Mekini er afstresning fra inderst til yderst. Nyd en ansigtsbehandling med bl.a. massage, zoneterapi & akupressur. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 819 kr.

Se tilbudet


Luksus behandling hos Helle Thorup

Luksus behandling hos Helle Thorup

Hos Helle Thorup i Aarhus kommer du i fokus. Her bliver du forkælet med både ansigtsbehandling, fod- & håndmassage og en goodiebag. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,350 kr.

Se tilbudet


Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Nyd et uforglemmeligt og luksuriøst wellnessophold på Hotel Thinggaard for 2 personer. Et ophold med alt, hvad hjertet begærer. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,896 kr.

Se tilbudet


Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue

Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue

Få en fuldstændig ansigtsbehandling med jaderuller, afrensning, massage med anti-age serum samt øjen- & læbecreme. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 525 kr.

Se tilbudet


Hvad er fodbehandling & Kropsmassage hos Pure Nature?

Et almindeligt menneske går omkring 160.000 kilometer på sit liv, så der er ikke noget at sige til, at man en gang imellem vil klappe fødderne i sofaen. Fødderne udsættes dagligt for tryk, der spreder sig fra toppen af ​​hovedet til ryggen og ned til lårene. Så hvis du vil give dine fødder et velfortjent hvile, er fod- og kropsmassage en klar vinder. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.Hvad er japansk Lifting ansigtsbehandling hos Mekini?

Japansk vægtløftning er en afstressende og helbredende oplevelse. I et japansk løft øger du blodcirkulationen, fjerner giftstoffer, slapper af i musklerne og forbedrer hudens elasticitet ved at massere dine ansigtsmuskler og væv. Ansigtsbehandlingen virker fantastisk indefra og ud, og mørke rande og slap øjenlåg får den kærlighed, de fortjener. Med andre ord, brug en ansigtsbehandling hos Mekini til et naturligt ansigtsløft. Du skal bare slå dig ned under et varmt tæppe eller lukke øjnene og give slip. Der er et lille åndehul i hjertet af Aalborg, hvor fokus er på det gode liv. Du vil gerne føle dig hjemme, når du træder ind af døren. Mekini er ingen almindelig hudpleje- og skønhedsklinik. Originale murstensvægge, upåklagelig New Yorker-stil og rumfyldende varme gør Mekini-oplevelsen så speciel. De får høje karakterer for mere end blot deres åbenhed og venlighed. Mekini tilbyder en række forkælende og effektive behandlinger til dig og din krop. De er faktisk så gode til det, at de blev nomineret til Årets Klinik ved Danish Beauty Awards 2022. Dette forklarer den oplevelse, der venter dig.Hvad er luksus behandling hos Helle Thorup?

Hvornår har du sidst forkælet dig selv? Den daglige huskeliste fyldes hurtigt op, og tiden flyver. Nu og da har kroppen brug for at trække stikket ud og hengive sig til total afslapning. Tag et skridt tilbage fra hverdagens stress og jag og forkæl dig selv med en luksuriøs behandling hos Helle Thorup. Det kyndige personale vil gøre deres bedste for at få dig til at føle dig afslappet og tryg, så du kan nyde din behandling fuldt ud. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.Hvad er luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard?

Mens Thy er en del af Danmark og ofte omtales som Ydre Danmark, er der naturligvis ingen grund til at tro, at området er forældet. For tingene spirer ikke kun i nationalparker. Du er blevet trendy! Alt fra kunstnermiljøer til surfspots og lækre kurbade bryder ud i det sandede landskab. Gå forbi Thy og overnat på Hotel Thinggaard, inden du fortsætter din udforskning. Sammen med den vilde natur hos din nærmeste nabo, Nationalpark Thy, slår Hotel Thinggaard dørene op til luksus og afslapning. Det er derfor også naturligt, at Hotel Thinggaards køkkener henter deres råvarer fra Limfjordslandet, som medlemmer af "Regional Madkultur Thy-Mors", samarbejder de om at synliggøre og tilgængelig regional mad i Thy og Mors, samtidig med at der er fokus på bæredygtig kvalitet.Hvad er ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue?

Ansigtet er en af ​​vores mest udsatte kropsdele, for uanset hvor godt vi pakker os ind, er det altid frit og kan derfor tåle sollys, regn, blæst, kulde og varme. Derfor passer vi godt på vores ansigter. Når ansigtet skal forstærke sin naturlige glød, kan en ansigtsmassage være løsningen, da jaderullen understøtter den opstrammende effekt og afspænder ansigtsmusklerne. Den blåsten, der bruges i jaderuller, siges at være den mest intime af alle blåsten, som kan afgifte og berolige nerverne. Dronning Dorothea Badeværelset i Kolding går tilbage til 1800-tallet. Selvom behandlingerne på dette sted er baseret på ældgamle spa-traditioner, er de professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingerne til dine ønsker. Velvære og sundhed er altafgørende, og dine behov kommer først for at sikre, at du får en god og afslappende oplevelse.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Smags oplevelse? se de bedste ... - Curtains in dubai-blinds in du... - Kultur oplevelse? se de bedste...