Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

Floating hos pause recovery studio

Floating hos pause recovery studio

Forestil dig, at du flyder helt vægtløs, ingen bølger, ingen lyde, du er i en fuldstændig afslappet tilstand. Prøv floating i Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 445 kr.

Se tilbudet


Yoga & Mindfulness i Aarhus

Yoga & Mindfulness i Aarhus

Der fokuseres på at afspænde de forkortede muskler, og give styrke til de svage, mens du arbejder på at lukke omverdenen ude og være i nuet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 275 kr.

Se tilbudet


Ansigtsbehandling hos Pure Nature

Ansigtsbehandling hos Pure Nature

Føler du dig træt og uoplagt? Denne oplevelse vil give dig fornyet energi og få dit ansigt til at stråle som det aldrig har gjort før. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 800 kr.

Se tilbudet


SpaDag - Læsø Kur

SpaDag - Læsø Kur

Hvem vil du forkæle med prisvindende wellness på Læsø? Læsø Kur har i både 2013 og 2014 vundet Oplevelsesprisen i kategorien Wellness. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 670 kr.

Se tilbudet


You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

Tid for 2 med 3-retters middag, afternoon tea, morgenspa og stor morgenmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,295 kr.

Se tilbudet


Hvad er floating hos pause recovery studio?

Forestil dig at flyde i total vægtløshed, ingen bølger, ingen lyd, du er i en tilstand af total vægtløshed, der efterlader dig fuldstændig afslappet. Du vil opleve dette i Pause Resume Studio, hvor du kan flyde i din egen private tank. Vandet har kropstemperatur og højt saltindhold, så du vil helt sikkert gerne holde dig flydende, mens du slapper af. Benyt lejligheden til at få en tiltrængt pause fra din daglige rutine. Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.Hvad er yoga & Mindfulness i Aarhus?

Alle aviser og magasiner har skrevet om det, og undersøgelse efter undersøgelse viser, at vi har mere og mere travlt. Yoga står i skarp kontrast til denne tendens. Her er tid til at stoppe op og nyde vejrtrækningens beroligende bevægelse. Pointen er at slappe af forkortede muskler og give styrke til svage muskler, mens du arbejder på at lukke omverdenen ude og leve i nuet. Siden 1985 har Yogaskolen undervist over 27.000 elever. Her undervises i forskellige former for yoga og instruktørerne har mange års erfaring med både yoga og undervisning. Yogaskoler tilpasser praksis til det individuelle niveau, så alle kan blive udfordret, men samtidig få en god yogaoplevelse.Hvad er ansigtsbehandling hos Pure Nature?

Vores kroppe og ansigter taler hele tiden, og vores kropssprog kan afsløre meget om os, selvom vi ikke er klar over det. Når vi befinder os i en stresset situation, måske til en eksamen eller en jobsamtale, rører vi ubevidst vores ansigt. Det gør vi for at berolige os selv, fordi der er mange nerveender i ansigtsområdet. Hvil dit ansigt med en massage for at blive klar til nye udfordringer. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.Hvad er spaDag - Læsø Kur?

Hvis du føler, at du er i den syvende himmel efter en dag på Læsø Kur, er det ikke helt rigtigt. Kurbadet har til huse i den tidligere Vesterø Havnekirke, og det hvide kirketårn er stadig en del af den oprindelige bygning. Er du klar til en sund dag med at lade englene synge? Bemærk: På grund af Covid-19 vil Læsø Kur være lukket indtil 1. februar 2021 Læsø Kur har til huse i den tidligere Vesterø Havnekirke, der er indrettet til spa. Her er bade og behandlinger baseret på Læsøs berømte salt, samtidig med at historien om moderne nordiske kurbade videreføres. Læsø Kur byder på sprudlende termiske bade, varme saltbade, saunaer og dampbade.Hvad er you & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel?

Det prisvindende Marienlyst Strandhotel ligger ud til Øresund og byder på en fantastisk udsigt over Kronborg Slot. væk fra hverdagen. Ved ankomst til hotellet kan du læne dig tilbage og nyde en lækker eftermiddagste, mens din 3-retters middag på Restaurant Marienlyst tilberedes kærligt af kokken. Gå en tur ved vandet om aftenen, nyd solnedgangen i baren, og tag eventuelt på kasinoet. Næste morgen kan du se solopgangen fra deres berømte morgenspa og sauna, før du kan sætte dig ved spisebordet til en lækker morgenmad. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel, der siden 1861 har inviteret kongelige og os andre til stilfulde badeferier. Her er service i højsædet, så du kan læne dig tilbage og nyde mad, spa-behandlinger og en svømmetur i havet. Marienlyst, Danmarks største badehotel med 155 års historie i bagkataloget, står klar til at byde dig velkommen ved vandet.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Sikker autostol - Natur oplevelse tilbud - Affiliate netværk