Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

Floating for 2 hos Copenhagen Float

Floating for 2 hos Copenhagen Float

Tag sammen en pause fra hverdagen hos Copenhagen Float. Oplev følelsen af vægtløshed og total afslappelse, når I flyder i floattanken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,199 kr.

Se tilbudet


Prøv Gravidyoga i Aarhus

Prøv Gravidyoga i Aarhus

De gennemgående åndedrætsteknikker i yogaen kan være gavnlige under fødslen. Gravidyoga giver energi, indre ro og velvære under graviditeten Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Dig & Mig kropsmassage hos Mekini

Dig & Mig kropsmassage hos Mekini

Trænger I til forkælelse? Nyd en kropsmassage hos Mekini i Aalborg. Et hyggeligt afbræk fra hverdagen, hvor I er i trygge hænder. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,059 kr.

Se tilbudet


Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

I det sydlige Sverige finder du et af Nordens bedste spahoteller → Ystad Saltsjöbad Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,799 kr.

Se tilbudet


Spaophold på Hotel Budersand

Spaophold på Hotel Budersand

3-dages ophold i deluxe-dobbeltværelse med privat balkon. Adgang til Spa, morgenmad og meget mere inkluderet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 11,250 kr.

Se tilbudet


Hvad er floating for 2 hos Copenhagen Float?

Når du går ind i Københavns Vandland, kan du mærke, hvordan roen svinder hen, og det er på tide at sætte farten helt ned, i denne verden af ​​forkælelse og elskeligt selskab. Flotationsterapi er så godt for din partners krop, sind og kemi, at det for mange bliver meget vanedannende. Når dine private badefaciliteter er klar, så gå ind i det store svævende rum, hvor du kan vælge, om mørket og stilheden passer dig bedst, eller om du foretrækker stjernerne og de beroligende lyde. Uanset hvad, så bruger I begge et par timer i centret – væk fra hverdagens stress og jag. Copenhagen Float er din chance for at prøve at flyde i hjertet af København. Professionelt personale står altid klar til at byde dig velkommen og give dig en god oplevelse før, under og efter dit besøg. Copenhagen Float har knyttet en række forskellige behandlere, der kan bookes som flydende forlængelser.Hvad er prøv Gravidyoga i Aarhus?

Mange gravide nyder yoga meget under graviditeten, fordi kroppen og musklerne er stressede hver dag. I yoga handler arbejdet om at afspænde spændte muskler og give dig mulighed for at hvile i fred, hvor du kan mærke graviditetens påvirkning på dig. Kontinuerlige vejrtrækningsteknikker i yoga kan være gavnlige under fødslen, og mange mennesker har oplevet at kunne udnytte det meditative element i yoga. Siden 1985 har Yogaskolen undervist over 27.000 elever. Her undervises i forskellige former for yoga og instruktørerne har mange års erfaring med både yoga og undervisning. Yogaskoler tilpasser praksis til det individuelle niveau, så alle kan blive udfordret, men samtidig få en god yogaoplevelse.Hvad er dig & Mig kropsmassage hos Mekini?

Trænger du til forkælelse og fokus på en glad dag? Mekini i Aalborg er en hyggelig stund at tilbringe fra hverdagen. Til en kropsmassage vil du lindre muskelømhed og reducere enhver spænding, så du kan forlade klinikken med fornyet energi. Helkropsmassagen foregår i Niels Ebbesens Gades charmerende klinik, hvor det skønneste parbehandlingsrum står klar til jer. Bagefter kan du nyde afslappende musik og nogle lækre snacks her. Kort sagt: I kan få en afslappende og behagelig oplevelse sammen. Der er et lille åndehul i hjertet af Aalborg, hvor fokus er på det gode liv. Du vil gerne føle dig hjemme, når du træder ind af døren. Mekini er ingen almindelig hudpleje- og skønhedsklinik. Originale murstensvægge, upåklagelig New Yorker-stil og rumfyldende varme gør Mekini-oplevelsen så speciel. De får høje karakterer for mere end blot deres åbenhed og venlighed. Mekini tilbyder en række forkælende og effektive behandlinger til dig og din krop. De er faktisk så gode til det, at de blev nomineret til Årets Klinik ved Danish Beauty Awards 2022. Dette forklarer den oplevelse, der venter dig.Hvad er spaophold på Ystad Saltsjöbad?

På den sydligste spids af Sverige finder du Saltsjöbad i Ystad. Et af Sveriges klassiske hoteller, hotellet har været et naturligt mødested for afslapning, leg og arbejde siden 1897. Hotellet ligger lige ved Østersøen og i godt vejr kan man se Bornholm fra stranden. Hvis vandet er for koldt til en forfriskende svømmetur, er en opvarmet swimmingpool til rådighed, ligesom et stort spa-område også byder på rig mulighed for afslapning og selvforkælelse. Ystad Saltsjöbad er et nyt hotel i havnestil med moderne faciliteter og et luksuriøst spa-område kun 20 meter fra havet. Ved at kombinere den elskede lokale charme med havudsigt er Ystad Saltsjöbad et afslappende tilflugtssted tæt på Malmø, med luksus og wellness i centrum.Hvad er spaophold på Hotel Budersand?

Lidt syd for Rømø ligger den tyske ø Sild, en skjult perle for mange danskere. På sydsiden af ​​øen ligger det luksuriøse badehotel Budersand. Hotellet ligger direkte under Vesterhavet og hver morgen kan du nyde udsigten fra din private balkon. Er vandet for koldt til en forfriskende svømmetur, byder det store spa-område på rig mulighed for afslapning og selvforkælelse. Hver morgen serverer hotellets restaurant en stor og luksuriøs morgenbuffet. Der er en privat bar på værelset, en leysieffer kaffemaskine af god kvalitet, hvor du kan lave en god kop kaffe. Læn dig tilbage og nyd et afslappende og luksuriøst ophold på øen Sild. Det 5-stjernede badehotel Hotel Budersand på Sild har en stor spa, golfbane, elegant restaurant og moderne indkvartering i topklasse. Her kan du nyde glæde, afslapning og fordybelse.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig hulmursisolering - Dataerklæring Harley Davidson - Luft til luft varmepumpe