Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

Hot stone massage hos Dronning Dorotheas Badstue

Hot stone massage hos Dronning Dorotheas Badstue

De silkebløde og varme lavasten afgiver så meget varme, at et massagestrøg svarer til 8 almindelige strøg. Lyder det som noget for dig? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 575 kr.

Se tilbudet


14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus

14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus

Hot yoga foregår i 40 graders varme og du arbejder med alle muskler, led, organer og blodkar. Få 14 dages gratis intro for 249,-. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 249 kr.

Se tilbudet


Ansigtsbehandling hos Ni'mat

Ansigtsbehandling hos Ni'mat

En ansigtsbehandling hos Ni'mat i København vil give dig et frisk og sundt udseende ansigt. Forkæl dig selv eller en du holder af. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 750 kr.

Se tilbudet


Tempelmassage hos Ni'mat

Tempelmassage hos Ni'mat

Denne oplevelse giver dig fodbehandling- og massage, bobler og frugt samt en helkropsmassage. Tempelmassage hos Ni'mat er et sikkert hit! Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 950 kr.

Se tilbudet


Dig & Mig ansigtsbehandling hos Mekini

Dig & Mig ansigtsbehandling hos Mekini

Plej jeres velvære hos Mekini i Aalborg. I får 90 minutters ansigtsbehandling med bl.a. ansigtsmaske, hudanalyse og peeling. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,399 kr.

Se tilbudet


Hvad er hot stone massage hos Dronning Dorotheas Badstue?

Ilden knitrede og knitrede, og der blev kastet sten i ilden stykke for stykke. Ilden omringede dem hurtigt og varmede dem op, og efter et stykke tid kunne stenene lægges på deres mave, rygge og ben. Varmen fra stenen er behagelig, og musklerne bukker hurtigt under og begynder at slappe af. Det var indianerne, der opdagede, at varme sten har en positiv effekt på spændte muskler, og nutidens hot stone massage er baseret på samme princip. Dronning Dorothea Badeværelset i Kolding går tilbage til 1800-tallet. Selvom behandlingerne på dette sted er baseret på ældgamle spa-traditioner, er professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingerne til dine ønsker. Velvære og sundhed er altafgørende, og dine behov kommer først for at sikre, at du får en god og afslappende oplevelse.Hvad er 14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus?

Bikram Yoga består af en serie på 26 stillinger og to typer vejrtrækningsøvelser, udført ved 40 grader. Hele kroppen trænes med vægt på styrke, smidighed og balance. Denne klasse er designet til at helbrede skader, skabe mere energi, lindre stress og bringe din krop i balance. Inferno Hot Pilates kombinerer Pilates principper med højintensiv intervaltræning. Træningsformen har betydelige effekter på at styrke kroppen, styrke kernemuskulaturen, forbedre den fysiske kondition og forbrænde fedt. Hot Yoga Aarhus er det eneste originale Bikram yogastudie i Jylland. God stemning, ro, nærvær og personlig vejledning vægtes højt. Instruktørerne er veluddannede, dedikerede og har mange års yogaerfaring. Det er nemt at hente og alle kan være med – uanset alder eller størrelse. Bare mød op, så hjælper de dig med resten.Hvad er ansigtsbehandling hos Ni'mat?

Tænk på det antal gange, du bruger dine ansigtsmuskler på en dag. Når du smiler, når du gaber, når du er nervøs, trist eller vred. Ja, selvom man smider sig på sofaen og skyder en god serie, så virker parodi. Så det er ikke overraskende, at smilelinjen nogle gange kan se ekstra lurvet ud. Heldigvis kan ansigtet få ny energi med en ansigtsmassage, og alle muskler bringes tilbage i de rigtige folder. Ni'mat Massage og Spa er Københavns største og ældste spa. Personalet er professionelt og altid klar til at give dig den bedste behandling under hensyntagen til dine ønsker. Ni'mat har vundet flere priser for byens bedste spa.Hvad er tempelmassage hos Ni'mat?

Langt fra de iskolde nordiske vinde udstråler Københavns gader en eksotisk stemning. Bag høje døre åbner Aladdins hule sig for dig, og fra alle vinkler skinner Østens perlemysterium, hvilket lader byens travle gader forsvinde til den beroligende luft af levende fugle, der kvidrer og panfløjter. Buddhaerne ser på dig fra hjørnet, nikker venligt til dig, og duften dvæler omkring dig og lader dit sind flygte fra de kolde dage. Nimat er en naturlig oase i hjertet af byen, der tager dig med på 1001 massageeventyr. Ni'mat Massage og Spa er Københavns største og ældste spa. Personalet er professionelt og altid klar til at give dig den bedste behandling under hensyntagen til dine ønsker. Ni'mat har vundet flere priser for byens bedste spa.Hvad er dig & Mig ansigtsbehandling hos Mekini?

Det er altid godt at fokusere på sin lykke. Det er bedre at gøre det sammen med en, du holder af. Hos Mekini i Aalborg kan I nyde en ansigtsbehandling sammen i ro og mag på deres parværelse. Ansigtsbehandlinger er gode til dem, der er nye i skønhedsverdenen, men ikke ved, hvilken behandling de skal vælge. Med denne klassiske ansigtsbehandling kan du få en hudanalyse, rensning, eksfoliering og maske med mere. En forfriskende behandling, der beroliger, fugter og udstråler huden. Der er et lille åndehul i hjertet af Aalborg, hvor fokus er på det gode liv. Du vil gerne føle dig hjemme, når du træder ind af døren. Mekini er ingen almindelig hudpleje- og skønhedsklinik. Originale murstensvægge, upåklagelig New Yorker-stil og rumfyldende varme gør Mekini-oplevelsen så speciel. De får høje karakterer for mere end blot deres åbenhed og venlighed. Mekini tilbyder en række forkælende og effektive behandlinger til dig og din krop. De er faktisk så gode til det, at de blev nomineret til Årets Klinik ved Danish Beauty Awards 2022. Dette forklarer den oplevelse, der venter dig.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Smags oplevelse? se de bedste ... - Curtains in dubai-blinds in du... - Kultur oplevelse? se de bedste...