Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

Floating hos Float Studio

Floating hos Float Studio

Prøv det populære floating i Aarhus hos Float Studio. Oplev de mange fordele ved flydeterapi, som denne behandlingsform giver dig. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 499 kr.

Se tilbudet


Luksus Chokoladebehandling hos Pure Nature

Luksus Chokoladebehandling hos Pure Nature

Chokolade er ikke kun lækkert at spise. Det er også godt at behandle med. Prøv selv og oplev, hvor god en virkning chokolade har på kroppen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,550 kr.

Se tilbudet


Wellnessdag for 2 hos pause recovery studio

Wellnessdag for 2 hos pause recovery studio

Kom inden for hos pause recovery studio i Aarhus til en afslappende dag med wellness. Dagen byder bl.a. på floating, sauna & kolde drikke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,095 kr.

Se tilbudet


Dig & Mig kropsmassage hos Mekini

Dig & Mig kropsmassage hos Mekini

Trænger I til forkælelse? Nyd en kropsmassage hos Mekini i Aalborg. Et hyggeligt afbræk fra hverdagen, hvor I er i trygge hænder. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,059 kr.

Se tilbudet


Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa

Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa

Trænger dit ansigt til forkælelse? Hvis ja, så har vi et meget godt bud på en oplevelse for dig. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 475 kr.

Se tilbudet


Hvad er floating hos Float Studio?

Kroppen flød let i vandet, lyden blev brækket i stykker, og øjnene blev langsomt lukket. Åndedrættet stiger og falder i samme hastighed, monotont og roligt, for i opdriftens lukkede miljø kan roen brede sig i hele kroppen og til hovedet. Når 90 % af dit normale sanseindtryk afbrydes, falder du automatisk ind i en mindfulness-boble, der sætter alt stort og småt på pause hver dag. Dette er den pause, som de fleste mennesker har brug for, men sjældent hviler. Vil du ikke ændre det? Del en skøn oplevelse alene eller med dine venner, kæreste eller partner, hvor I har mulighed for at mødes og mærke hinanden på en helt ny måde. Float Studio ønsker at give dig muligheden for at opleve mindfulness i et beroligende miljø som et alternativ til hverdagens høje tempo. Professionelle instruktører giver dig en sikker oplevelse og vil med glæde introducere dig til de mange fordele ved flotationsterapi. Float Studios vandtank er energieffektiv og bruger næsten ingen strøm.Hvad er luksus Chokoladebehandling hos Pure Nature?

Vi er måske enige om, at chokolade er lækkert. Alene duften stimulerer sanserne, hvilket kan være en af ​​grundene til, at chokolade er kommet ind i wellnessens verden. Derudover er chokolade rig på antioxidanter, som er gode for huden. Så det var kun et spørgsmål om tid, når lækker chokolade og afslappende wellness bragte deres to verdener sammen. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.Hvad er wellnessdag for 2 hos pause recovery studio?

Det er ikke kun professionelle atleter, der har brug for genoptræning. Vi har alle denne oplevelse, fordi vores dagligdag går så hurtigt, vi bliver konstant påvirket af de lyde, lys og indtryk, vi skal forholde os til. Men ikke i dag. I dag kan vi give vores kroppe og hoveder den ro, de har brug for, ved blot at trække stikket ud i et par timer. En wellness-dag med flotation og infrarøde saunaer er en gennemprøvet behandlingsform, der viser, at både krop og hoved restituerer sig i rekordfart, så du hurtigt kan komme tilbage i din daglige rutine med fornyet energi. Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.Hvad er dig & Mig kropsmassage hos Mekini?

Trænger du til forkælelse og fokus på en glad dag? Mekini i Aalborg er en hyggelig stund at tilbringe fra hverdagen. Til en kropsmassage vil du lindre muskelømhed og reducere enhver spænding, så du kan forlade klinikken med fornyet energi. Helkropsmassagen foregår i Niels Ebbesens Gades charmerende klinik, hvor det skønneste parbehandlingsrum står klar til jer. Bagefter kan du nyde afslappende musik og nogle lækre snacks her. Kort sagt: I kan få en afslappende og behagelig oplevelse sammen. Der er et lille åndehul i hjertet af Aalborg, hvor fokus er på det gode liv. Du vil gerne føle dig hjemme, når du træder ind af døren. Mekini er ingen almindelig hudpleje- og skønhedsklinik. Originale murstensvægge, upåklagelig New Yorker-stil og rumfyldende varme gør Mekini-oplevelsen så speciel. De får høje karakterer for mere end blot deres åbenhed og venlighed. Mekini tilbyder en række forkælende og effektive behandlinger til dig og din krop. De er faktisk så gode til det, at de blev nomineret til Årets Klinik ved Danish Beauty Awards 2022. Dette forklarer den oplevelse, der venter dig.Hvad er ansigtsmassage hos Pure Nature Spa?

Der skal være plads til et smil, men hvis alle musklerne i ansigtet er stive, kan det være svært at finde den rigtige grimasse. Men smilet er der et sted. Bare find den frem og tryk og massér det rigtige sted med en ansigtsmassage og smilet skal nok komme frem igen og blive hængende lidt. Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Smags oplevelse? se de bedste ... - Curtains in dubai-blinds in du... - Kultur oplevelse? se de bedste...