Spa oplevelse

Til dig der har behov for forkælelse og at gøre noget godt for dig selv

Wellness massage hos Helle Thorup

Wellness massage hos Helle Thorup

Hos Helle Thorup (Aarhus) kan du få en klassisk massage, der løsner op for spændinger og ømhed i kroppen. Lyder det som noget for dig? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 750 kr.

Se tilbudet


Hamam hos Dronning Dorotheas Badstue

Hamam hos Dronning Dorotheas Badstue

Hamam, også kaldet tyrkisk bad, taler til sanserne gennem det blødeste sæbeskum og erfarne massagetryk. Sikrer dig fysisk og psykisk velvære Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 875 kr.

Se tilbudet


Floating hos pause recovery studio

Floating hos pause recovery studio

Forestil dig, at du flyder helt vægtløs, ingen bølger, ingen lyde, du er i en fuldstændig afslappet tilstand. Prøv floating i Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 445 kr.

Se tilbudet


Massage & bobler for 2 personer hos Helle Thorup

Massage & bobler for 2 personer hos Helle Thorup

Tag sammen afsted på en afslappende oplevelse hos Helle Thorup. Her får I 50 minutters massage hver, samt servering af snacks og bobler. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,995 kr.

Se tilbudet


SpaDag hos Pure Nature

SpaDag hos Pure Nature

Lyder en hel dag fyldt med spaoplevelser og wellness som noget for dig? Så tjek denne oplevelse ud. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,150 kr.

Se tilbudet


Næste

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hvad er wellness massage hos Helle Thorup?

Det er ikke for ingenting, at massage er blevet en klassiker. Kroppen har et åndehul, den kan køre i neutral og tillade indre buler og spændinger at blive rettet ud. Skift olie, smør gearene, hav lidt brændstof i tanken. Efter en omgang massage er kroppen klar til at accelerere igen, så den kan køre fra 5. gears oplevelse. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.Hvad er hamam hos Dronning Dorotheas Badstue?

Hammamet er en gammel form for badning, der opstod i Mellemøsten, hvor bade ligger ved siden af ​​moskeer. Før moskébønnen blev hammamen brugt til badning, men da korsfarere fra Europa rykkede frem fra Mellemøsten, bragte de hammam-principperne tilbage til Vesteuropa. Hamam er i dag en del af mange spa-koncepter, da du her kan skrubbe og massere, indtil kroppen er grundigt renset og afslappet. Dronning Dorothea Badeværelset i Kolding går tilbage til 1800-tallet. Selvom behandlingerne på dette sted er baseret på ældgamle spa-traditioner, er de professionelle behandlere forberedt med viden og erfaring, så de kan skræddersy behandlingerne til dine ønsker. Velvære og sundhed er altafgørende, og dine behov kommer først for at sikre, at du får en god og afslappende oplevelse.Hvad er floating hos pause recovery studio?

Forestil dig at flyde i total vægtløshed, ingen bølger, ingen lyd, du er i en tilstand af total vægtløshed, der efterlader dig fuldstændig afslappet. Du vil opleve dette i Pause Resume Studio, hvor du kan flyde i din egen private tank. Vandet har kropstemperatur og højt saltindhold, så du vil helt sikkert gerne holde dig flydende, mens du slapper af. Benyt lejligheden til at få en tiltrængt pause fra din daglige rutine. Pause-Resume Studio blev åbnet i 2019 af Signe og Jonas Klit, som vidste vigtigheden af ​​restitution efter år som aktive triatleter. Et team af medarbejdere står klar til at give dig en pause for dit sind og din krop i dag, når du besøger Rest Recovery Studio i Aarhus, inspireret af studier rundt om i verden.Hvad er massage & bobler for 2 personer hos Helle Thorup?

Mærk hvordan spændingen afspænder din krop og dine muskler bliver helt afslappede, da Helle Thorups professionelle massører giver dig en afslappende massage. Sammen får I en behagelig og afstressende oplevelse, hvor du og dit velvære er i centrum. Lad det kyndige personale tage sig af dig og slappe af. I løbet af oplevelsen får du også serveret lækre snacks og tyggegummi for at holde dig mæt hele vejen. Helle Thorup Klinik åbnede i centrum af Aarhus i 1984 og har siden siden tilbudt besøgende wellness og egenomsorg. Helle Thorup sætter tonen for hudpleje, med spa-personale nøje udvalgt og uddannet i Ling Newyorks behandlinger.Hvad er spaDag hos Pure Nature?

Cleopatra badet i mælk. Hun mener, at mælkebade gør huden smuk og blød, så hun er også kendt for sin smukke hud. Det er heller ikke alle eventyr og mælkemyter, da mælk indeholder mælkesyre, der renser og blødgør hudens dybeste lag. Så hvad vil du have din mælk til at gøre - i et glas eller i baljen? Inspireret af orientalsk pleje og gæstfrihed er Pure Nature Spa and Wellness dedikeret til at bringe gæsterne indre ro gennem afslappende behandlinger og dufte. Pure Nature er nomineret og vundet flere priser. I april 2016 blev de nomineret til Danish Beauty Awards. Alle behandlere er professionelle og uddannet i de opgaver, de varetager.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Smags oplevelse? se de bedste ... - Curtains in dubai-blinds in du... - Kultur oplevelse? se de bedste...